Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Predator Simulator

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 369100

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 935 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    NYILATKOZAT

    Eleged van az értelmetlen és unalmas "szimulátoros" átverésekből? Itt az ideje, hogy valaki készítsen egy szimulátort, ami valójában egy olyan játék, amelyet élvezhetsz. Készülj fel a szimulátorjátékokba vetett hit helyreállítására, a GameIndica Entertainment a szimulátor műfaj születése óta a következő legjobb szimulátort hozza el neked.

    INTRO

    A Predator Simulator egy akció arcade RPG végtelen játékmenettel és új küldetésekkel minden játékmenethez. Egy igazi Oroszlánszülöttré válás során megmentheti a bolygót azáltal, hogy kiirtja az emberiséget a föld színéről. Igen... amúgy nem mindig ezt akartad csinálni? Most itt a lehetőség!

    JÁTÉKJÁTÉK

    Fedezze fel a vad vidéket, miközben friss, farmon nevelt sertéseket, kakasokat és csirkeszárnyakat élvezhet. Érd el az emberek lakta várost, kezdd el a hajtóvadászatot, és mássz fel a defcon szintekre. Egyél bármit, ami mozog, mert a ragadozó ezt teszi a túlélésért. Az ízletes és gyenge emberi prédákkal nagy jutalmak lesznek, de légy óvatos, a túl nagy káosz vonzza a vadászokat! Predaterroristnak minősülsz, és erős ellenállással kell szembenézned. Készülj fel a legrosszabbra. Nyisd meg a rejtett, feltérképezetlen területet a játékvilágon kívül, ha igazi Lionborn leszel , ahol megtalálhatod a játékfejlesztő titkos naplóbejegyzéseit. Reméljük, hogy élvezni fogja, ha többet tud meg ennek a játéknak a történetéről és annak elkészítésének módjáról.

    FŐBB JELLEMZŐK

    + Játssz csúcsragadozóként, más néven oroszlánként.
    + A játék legviccesebb része az Advanced AI rendszer valós idejű Predator-Prey szimulációval. A fegyvertelen prédák az életükért próbálnak futni, a fegyveres vadászok pedig levadásznak téged. Bár ha megijeszti őket, akkor könnyebb lesz vadászni rájuk. Különféle ijesztgetési taktikák használhatók (pl. támadás rejtett sarokból vagy hátulról, ugrás, ijesztgetés, ordítás, megesz valakit előttük stb.)
    + Ölj meg különféle fajokat saját humanitárius vagy állatszerető elfogultságodtól függően.
    + Vannak hipszterek, vörösnyakúak, fánkszerető zsaruk, cosplayerek és még konzolparasztok is a városban.
    + Élő tweet szegény, nyafogó áldozataitól
    + Miután levadásztad a zsákmányt, edd meg, és hallgasd az édes, csonttörő hangjegyeket. Soha nem öregszik.
    + A Defcon szintek úgy működnek, mint a keresett szintek bármely nyílt világú játékban. Minél magasabbat kapsz, annál több bónuszt kapsz, de a játék nehezebbé válik.
    + Rengeteg karakter feloldásához játék közben. Nagyobb jutalom a magasabb szintű áldozatok vadászatáért.
    + Erőteljes üvöltés, amely megijeszt mindenkit körülötted. Ha egyszer igazi oroszlán leszel, aki a dicsőséges Fus-Roar-Duh készség megszerzésével született, az ordítás halálos lesz.
    + Xbox Controller támogatás.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció Szimuláció
    Megjelenés dátuma: 2015-05-15
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Predator Simulator termékhez

    Hasonló termékek