Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Renkforce USB 3.0 Átalakító [1x USB-C™ dugó - 1x USB 3.2 Gen 1 A alj] OTG funkcióval, Aranyozatt érintkező

  Kategória: Adatkábel

  Cikkszám: RF-3385702

  • 3 155 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek


  USB 3.0 átalakító, USB C típusú dugóról A típusú aljra OTG funkcióval, Renkforce

  Egy USB A típusú dugót USB C típusú dugóvá alakít át
  Használja tovább periféria eszközeit a számítógéphez/notebookhoz
  Lehetővé teszi pl. egy USB stick csatlakoztatását az okostelefonhoz vagy tablethez
  OTG funkció - közvetlen adatátvitel számítógép nélkül
  Aranyozott érintkezők
  10-szer gyorsabb, mint az USB 2.0

  Használja azt, amije már van
  Az új típusú számítógépek és notebookok az USB C típusú csatlakozót használják az adatátvitelhez. Ezzel az átalakítóval továbbra is csatlakoztathatja az olyan periféria eszközeit, amelyek USB A dugóval rendelkeznek, pl. USB hubot, merevlemez dokkoló állomást vagy okostelefont és USB sticket. Így a készülékei pár mozdulattal felkészíthetők a jövőre. Ez kíméli a környezetet és a pénztárcáját.

  Külső USB-s eszközök közvetlen csatlakoztatása okostelefonhoz/tablethez.
  Ahhoz, hogy mindig és mindenütt minden kép, zene, video és dokumentum Önnél legyen, ahhoz sok tárolótérre van szükség. Ehhez a mobil készülékek, tabletek, okos telefonok tárolóképesége nem elegendő. Ezzel az USB C típusról OTG-re átalakítóval, a merevlemezét vagy az USB stickjét egyszerűen a mini USB töltő porton keresztül az okos telefonjához vagy tabletjéhez csatlakoztathatja. Ez lehetővé teszi pl. egy USB stick csatlakoztatását a video kamerájához vagy tabletjéhez.

  Az OTG ezt lehetővé teszi
  Valamennyi okos telefon és tablet az Android 4.0-tól vagy Windows®-OS-től rendelkeznek az úgynevezett OTG (On the Go) szabvánnyal. Ez lehetővé teszi a közvetlen csatlakozást és adatcserét az USB készülékek és a mobil vég-készülékek között.

  UMTS stickekhez is alkalmas
  Használja az USB-OTG adaptert egyszerűen egy kompatibilis UMTS stick csatlakoztatásához a tablethez. Máris mindig és mindenütt élvezheti egy drága UMTS tablet minden előnyét.

  SuperSpeed USB 3.0
  Gyorsítsa meg az adatforgalmat és csatlakoztassa az USB merevlemezét, digitális kameráját vagy kamkorderét USB 3.0 csatlakozón keresztül számítógépéhez. Az olyan nagy adatmennyiségek, mint pl. HD filmek és fényképek, mindössze néhány másodperc alatt továbbíthatók, max. 5 Gbit/s sebességgel. Az USB 2.0-hoz képest tízszeres adatátviteli sebességet tesz lehetővé.

  Arany az adu
  Az aranyozott dugaszolók védenek a korróziótól és növelik a vezetőképességet. Ez biztosítja az adatai gyors és tartós átvitelét.

  ROHS és REACH konform
  Az összes Renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.

  Műszaki adatok:
  A típusú csatlakozók száma: 1 x · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Csatlakozó típus: USB · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): USB-C™ dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): USB 3.0 alj, A típus · Dugó kivitel: egyenes · Kábel kivitel: Átalakító · Kábelhossz: 0 m · Max. töltőáram: 4.5 W @ 5 V / 0.9 A · Max. átviteli sebesség: 5 Gbit/s · Szín: Fekete · Termék típus: USB 3.0 Átalakító · Vezeték alkalmazás: USB 3.0 · Vezeték jellemzők: OTG funkcióval,Aranyozatt érintkező · Videóátvitel lehetséges: Nem

  Rendszerfeltételek:
  Okostelefon, tablet, Android 4.0 vagy magasabb operációs rendszerrel.,Okostelefon, tablet Windows®-OS-sal

  Figyelem:
  A Samsung alapvetően támogatja az OTG adatkezelő funkciót, amennyiben az Ön gyártója ezt nem tudja, számos alkalmazás elérhető mint pl. a Nexushoz a "Nexus Media Importer-App“.
  Néhány okostelefon gyártónál a kompatibilitás korlátozott, itt lehetséges, hogy az Android beállításokban a "Memória" menüpontban az MTP-ről PTP-re történő átállítás (vagy fordítva) segít.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Renkforce USB 3.0 Átalakító [1x USB-C™ dugó - 1x USB 3.2 Gen 1 A alj] OTG funkcióval, Aranyozatt érintkező termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek