Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Riders of Asgard

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 552370

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A Riders of Asgard egy szórakoztató és kihívásokkal teli Viking BMX játék. Nyisson fel új térképeket és elemeket, hogy frissítse kerékpárját és lovasát, és hozzáférjen a korábban elérhetetlen helyekhez. A Riders of Asgard teljes egyjátékos kampányt, valamint helyi többjátékos játékot kínál, hogy megküzdjön barátaival!

    A Riders of Asgard sokkal több, mint az átlagos, szokványos Viking BMX játék. Ez egy történelmileg korrekt Viking BMX játék, történelmileg pontos Viking kerékpárokkal és helyszínekkel.

    Szóval hajrá! Legyen Ön a kerékpáros viking!

    Jellemzők

    • Válassza ki az ösvényét – Játsszon a megfelelő szinten, és válassza ki a saját ösvényét, hogy kimutassa a legjobb trükköket, és feloldja a speciális sávot.
    • Válassz stílust – Használd a játék közben megszerzett aranyat kerékpárod és vikinged fejlesztésére.
    • Válassza ki a trükkjeit – Játék közben válassza ki a trükkkészletét, és használja ezeket a trükköket, hogy több pontot szerezzen, és feljusson a ranglistára.
    • Válaszd ki az ellenfeleidet – Vezesd be a világot a különböző ranglistákon való versenyezéssel, vagy csalj meg egy barátodat a Helyi többjátékos játékban.
    • Válassza ki az irányítást – A játék teljes körű vezérlőtámogatással rendelkezik, és különféle segédeszközöket tartalmaz, amelyeket bármikor engedélyezhet vagy letilthat. A vezérlő használata javasolt, de a billentyűzetek is támogatottak.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Sport Indie
    Megjelenés dátuma: 2017-03-31
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Riders of Asgard termékhez

    Hasonló termékek