Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Roboquest

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 692890

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 9 770 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Útiterv


    A Játékról



    A Roboquest egy pörgős FPS Roguelite , egyedül vagy 2 játékos kooperációban játszható. Ugorj bele egy nagy teljesítményű, hipermobil robot acélcipőjébe, és küzdj úgy, ahogy még soha.

    Fuss át véletlenszerűen generált környezeteken egy felismerhetetlen Földön. Felperzselt kanyonok és élénk városok tele titkokkal, fejlesztésekkel és ellenségekkel.

    Pusztíts el minden lézeres lövöldözős gonosz botot és főnököt, amely az utadba áll, és válassz kézzel készített fegyverek arzenáljából.

    Gyűjtsön össze hatékony technológiát, amely segít előrelépni. Frissítések, képességek és testreszabás a karakteredhez és az alaptáborhoz. Minden vereség után kitartanak melletted, hogy egy kicsit könnyebb legyen a következő futam.




    Az év 2700. Az emberek a sivatagban szétszórva élnek, és küzdenek a túlélésért. Elég sivárnak tűnik.

    Egészen addig, amíg egy Max nevű fiatal dögevő lány belebotlik valamibe, ami segíthet. Egy régi Guardian robot, elhagyatva a homokban. Újra aktiválja őt, tudván, hogy egy Őrzővel az oldalán esélyt adhat az emberiségnek a harcra…

    Ők ketten együtt kezdik felfedezni az őket körülvevő titokzatos kanyonokat, és keresik a válaszokat és a túlélés módját.

    Csak egy probléma van. A kanyonokban gonosz robotok kúsznak, elhatározva, hogy megakadályozzák az előretörésüket. De ki irányítja őket? És mit őriznek belül?


    Szigorú ellenőrzések

    Játssz az Őrzővel, mintha a saját kezeid meghosszabbítása lenne. A kezelőszervek folyékonyak és nagyon érzékenyek. Semmi sem akadályozza a harci táncot.

    Extrém mobilitás

    Gyors vagy. Például nagyon gyorsan. A mozgás elsajátítása létfontosságú a fejlődéshez – ugorj, kerüld ki és semmisítsd meg az ellenséget, mielőtt még rájönnének, mi érte őket.

    Fuss, zuhanj, fuss újra

    Az a funkció, amely a Roguelite-t olyan kihívássá teszi. Nincsenek ellenőrző pontok. Készülj fel a harcra, amíg el nem sajátítasz egy szintet, és a kitartó jutalmakkal minden alkalommal továbbjuthatsz.

    Válassza ki az utat

    A játék friss, organikus 3D-s környezeteket kínál véletlenszerűen, hogy a lábujjakon maradjon. Minden futás más érzés lesz, mint az előző. Készen áll.


    Karakter betöltése

    Már az első küzdelemtől fogva többféle Guardian közül választhatsz, amelyek mindegyike saját játékstílussal és képességekkel rendelkezik.

    Frissítések

    Minden betöltéshez saját egyedi frissítési csomag tartozik a Guardian számára, így tovább testreszabhatod a játékmódot.

    Egyedi betöltés

    Ha ennél is több választási lehetőséget szeretne, bármikor létrehozhatja és testreszabhatja saját betöltését. Hozd le a botokat, ahogy akarod.


    Gamepad

    A Roboquest teljes mértékben támogatja a gamepad használatát (a játék egyes részei és egyes interfészek egérhasználatot igényelhetnek a demó ideje alatt és a fejlesztés során).

    Titkok

    Fedezze fel a játékban elterjedt titkokat, hogy jutalmakat szerezzen, és egyesítse a történet egyes részeit.

    Csatlakozz a közösséghez a Discordon!

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2020-08-20
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Roboquest termékhez

    Hasonló termékek