Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Runner3

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 516130

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 4 400 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A BIT.TRIP RUNNER és a Runner2 ritmus-zene platformer játéka visszatért, és jobb, mint valaha!

    A Timbletot elhatározta, hogy megszabadítja a multiverzum minden szeretetétől és boldogságától. A CommanderVideo, aki szereti, ha valaha is volt, nem engedi, hogy ez megtörténjen. Készen áll az ugrásra, kettős ugrásra, falugrásra, csúsztatásra, csúszásra, rúgásra, lebegésre, repülésre és a győzelem felé vezető táncra, az izgalmas, kihívásokkal teli és örömteli szintek keverékén keresztül!

    Jellemzők:

    • Charles Martinet! - Charles Martinet, akit legjobban Mario hangjaként ismernek, visszatér a Narrátor szerepéért.
    • Hős küldetések! - A Runner3 tele van furcsa karakterekkel, akik segítségre szorulnak. Nyújts nekik kezet, és nagylelkűen megjutalmaznak!
    • Járművek! - A játékosok olyan vad járművekkel találkozhatnak, amelyek esélytelenek arra, hogy valaha is utcai legálisnak minősüljenek. Padlizsán repülők! Egy zeller autó! Karbonázással meghajtott dobozok! És még sok minden más!
    • Elágazó utak! - A Runner3 minden szintje különböző nehézségű elágazó utakat kínál. Vedd meg a nehéz utat, és szerezz magadnak néhány drágakövet; válassza a normál utat, és bélelje ki zsebeit értékes aranyrudakkal. Tiéd a választás!
    • Árubolt! - A játékosok a játék közben szerzett aranyat és drágaköveket költhetik jelmezekre, köpenyekre, kiegészítőkre és egyebekre. A Runner3-ban nincsenek játékon belüli vásárlások – tartsa meg a pénzét!
    • Retro kihívások! - Sorozathagyomány, a Runner3 minden szintjéhez tartozik egy "retro" szint. Ezek a szintek kínálják a sorozat első elemét is: a szabad mozgást! Irányítsd a parancsnokot olyan módon, ahogy még soha!
    • Új játszható karakterek! - A Commanderekhez új és régi barátok csatlakoznak, köztük Dave of Woah Dave! hírnév, Unkle Dill, Frank 'N Stein, Awnty Rewty és még sok más!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2018-05-22
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Runner3 termékhez

    Hasonló termékek