Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Samsung Galaxy TAB S6 Lite 2022 Edition 64GB 10.4" WiFi + LTE Android szürke (SM-P619NZAA) - Bemutató Darab!

    Állapot: Használt

    Kategória: Tablet

    Cikkszám: SM-P619NZAA_BD

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    Több munkalehetőség. Kevesebb cipekedés.
    Bármilyen intelligens osztálytermet vagy dinamikus vállalkozást kezelhetsz a sokoldalú Galaxy Tab S6 Lite készülékkel. A dobozban lévő S Pen segítségével menet közben is lejegyzetelheted az ötleteket és szerkesztheted a tartalmat, közvetlenül a képernyőn. Egy olyan táblagéppel pedig, amely megbirkózik a foglalatosságokkal, több időd marad a nagyobb feladatokra.
    Könnyű. Vékony. Tökéletesen illeszkedő.
    Ha az asztalodtól távol dolgozol, érdemes egy könnyű táblagéppel elindulnod. A letisztult és kompakt készüléktest mágnesesen csatlakoztatott S Pennel rendelkezik. A valódi hordozhatóság érdekében elfér egy kis táskában is. Szerezd be Oxford szürke vagy Angóra kék színben!
    Jegyezd fel a következő nagyszerű ötletedet az S Pen segítségével!
    Kapd elő az S Pent, hogy feljegyezhesd a lényeges információkat, mielőtt kimennek a fejedből. A természetes fogás, az alacsony késleltetés és a lenyűgöző nyomásérzékenység miatt a rajzolástól kezdve a dokumentumok szerkesztéséig mindenhez használható lesz. Az S Pen mágnesesen csatlakozik, nincs szükség töltésre, így bármikor készen áll, amikor csak akarod.
    Felejtsd el a papírozást a papírmunkák során!
    Egyszerűsítsd le az elfoglaltságaidat a táblagéppel és az S Pen párosával! A digitális szerződésekkel és a közvetlenül a táblagépen készített elektronikus aláírásokkal egyszerűen válhatsz papírmentessé. Nyomon követheted ügyfeleidet, és valós időben bevonhatod őket a forrásokkal és adatokkal, hogy mindig naprakészen tájékoztasd őket.
    A produktivitás még sosem volt ennyire hordozható
    Élvezd az asztali számítógépek élményét egy vékony táblagépen a Samsung DeX funkcióval! Csak koppints a DeX gombra a Gyors panelen az olyan funkciókért, amikkel úgy használhatod a táblagéped, mint egy PC-t. Nyiss meg több ablakot egyszerre, húzz bele egy fényképet egy e-mailbe, és kattints a jobb gombra még több funkció eléréséért!
    Párosítsd táblagéped az okostelefonoddal!
    Dolgozz zökkenőmentesen az összes eszközön! Szöveget vagy képet másolhatsz a telefonodról, és beillesztheted őket a táblagépedre, vagy fordítva. Készíts magadnak jegyzetet a Samsung Notes alkalmazásban, vagy böngéssz a táblagépen a Samsung Interneten, és nyisd meg a telefonon ezeket az alkalmazásokat, hogy ott folytathasd, ahol abbahagytad!
    Tegyél mély benyomást a nagy kijelzővel!
    Vidd el az osztályodat egy virtuális kirándulásra, amit nem fognak elfelejteni! A prezentációk a táblagép nagy képernyőjén, gazdag hangzással, magával ragadó módon szólalnak meg. Használd a táblagépet munkád bemutatására erőteljes képekkel, magával ragadó videókkal és akár saját innovatív rajzaiddal az S Pen segítségével.
    Egy táblagép, amely nyomás alatt is teljesít
    Kezdd és fejezd be erőteljesen a munkanapodat egy olyan táblagéppel, amellyel sokkal több mindent el tudsz végezni szoros időbeosztás mellett is. Beszéld meg a projekteket kollégáiddal videóhíváson keresztül, és végezz szerkesztéseket valós időben - mindezt zökkenőmentes hatékonysággal. A microSD kártyával bővíthető tárhelynek köszönhetően pedig minden fontos fájlod kéznél lesz.
    Kísérd figyelemmel az összes tanuló fejlődését!
    A táblagépek digitalizált párbeszédet nyitnak a tanárok és a diákok között. A tanárok szinkronizálhatják az osztálytermi képernyőket, valós időben értékelhetik a diákok egyéni fejlődését, és a leckéket az egyes gyerekek sikeréhez igazíthatják. Vedd használatba a táblagépet, és tanítsd meg a diákokat arra, hogy ne csak a könyvekben gondolkodjanak!
    Maradj kapcsolatban a Wi-Fi zónán kívül is!
    Szabadtéren, a Wi-Fi hatótávolságán kívül az Auto Hotsportra számíthatsz. Biztonságosan összekapcsolja Galaxy okostelefonodat és táblagépedet, hogy könnyedén megossza az adatforgalmat a készülékek között. Nincsenek beállítási menük, nincs keresés vagy vicces jelszó.
    Tárold karcolásmentesen!
    Helyezd a táblagépedet egy letisztult tokba, amely egyben stílusos és kényelmes! A Galaxy Tab S6 Lite Book Cover tökéletesen illeszkedik a táblagépre és mágnesesen záródik, így bármikor indulásra kész. A tokban az S Pen számára is van hely, így biztos lehetsz benne, hogy nem hagyod el.
    Katonai szintű biztonság vállalkozásod számára
    A Knox piacvezető mobilbiztonsági platformja az alapoktól felfelé építkezik, a biztonságot a készülék hardverébe és szoftverébe építi be. Tartsd üzleti titkaidat lakat alatt, és védd meg a legérzékenyebb adataidat a rosszindulatú szoftverekkel és rosszindulatú fenyegetésekkel szemben.
    Csoportos eszközregisztráció gyors telepítéssel
    Integráld gyorsan a Galaxy Tab S6 Lite-ot a vállalkozásodhoz! A Knox Mobile Enrollment egy zökkenőmentes telepítési szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy nagyszámú Galaxy Tab S6 Lite készüléket gyorsan, kézi regisztráció nélkül egyszerre regisztrálhass egy EMM (Enterprise Mobility Management) rendszerbe.
    Egyszerű felhőalapú kezelés
    Könnyedén irányíthatod a Galaxy Tab S6 Lite flottát egy felhőalapú EMM-megoldással, amely növeli az üzleti hatékonyságot. A Knox Manage lehetővé teszi az IT-adminisztrátorok számára a távoli eszközvezérlés és hibaelhárítás révén történő valós idejű irányítást, miközben a nem kívánt műveletek korlátozásával megakadályozza a bizalmas üzleti adatok kiszivárgását.
    Prémium műszaki támogatási szolgáltatások
    A Samsung közvetlen hozzáférést biztosít vállalati mobilitási szakértői csapatunkhoz. A Samsung hardverrel és szoftverrel kapcsolatos problémák szakértői támogatásával - az operációs rendszer verziójától és a biztonsági frissítésektől kezdve a vállalati megoldásokig - vállalkozásod tovább működhet.
    Műszaki adatok

    • USB verzió: USB 2.0

    • Helymeghatározás: GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS

    • Fülhallgató: 3.5mm Stereo

    • Wi-Fi: 802.11 a / b / g / n / ac 2.4G+5GHz, VHT80 MIMO

    • Wi-Fi Direct

    • Bluetooth verzió: Bluetooth v5.0

    • Bluetooth-profilok: A2DP, AVRCP, DI, HID, HOGP, HSP, OPP, PAN

    • PC Szinkronizálás: Smart Switch (PC verzió)

    • Szenzorok: Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Grip szenzor, Hall-érzékelő, RGB Fényérzékelő

    • Internet használati idő (Wi-Fi) (óra): Maximum 14

    • Internet használati idő (LTE) (óra): Maximum 14

    • Beszélgetési idő (3G WCDMA) (óra): Maximum 42

    • Videó lejátszási idő (óra): Maximum 15

    • Külső memória támogatás: MicroSD (1TB-ig)

    • Videofelvétel felbontás: FHD (1920 x 1080) @30fps

    Hálózat:

    • 2G (GSM): GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900

    • 3G (UMTS): B1(2100), B2(1900), B4 (AWS), B5(850), B8(900)

    • 4G FDD LTE: B1(2100), B2(1900), B3(1800), B4(AWS), B5(850), B7(2600), B8(900), B12(700), B17(700), B20(800), B28(700), B66(AWS-3)

    • 4G TDD LTE: B38(2600), B40(2300), B41(2500)

    Bontott csomagolás, kipróbált termék! 
    Képernyő Méret 10.4"
    Processzor magok száma 8
    Memória RAM méret 4 GB[4096 MB]
    Háttértár Kapacítás 64 GB
    Operációs rendszer Android
    Előlapi kamera 5 MP
    Hátlapi kamera 8 MP
    Szín szürke
    Képernyő Felbontás 2000 x 1200
    Képernyő Típus TFT
    USB-C csatlakozó 1 db
    Jack fejhallgató csatlakozó 3.5 mm
    Processzor órajel 1.8 GHz
    Processzor órajel turbó 2.3 GHz
    Bluetooth Bluetooth 5.0
    Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac
    Akkumulátor 7040 mAh
    GPS Beépített GPS vevő
    Modem 3G, 4G, LTE 4G támogatás
    Kártyaolvasó MicroSD
    Toll Van
    Magasság 244.5 mm
    Szélesség 154.3 mm
    Mélység 7 mm
    Tömeg 0.467 kg[467 g]
    Egyéb tulajdonságok
    Tárhely: 64GB
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Samsung Galaxy TAB S6 Lite 2022 Edition 64GB 10.4" WiFi + LTE Android szürke (SM-P619NZAA) - Bemutató Darab! termékhez

    Tisztelt Vásárlónk!

    Fizetésnél ingyenes adattörlő kódot biztosítunk Önnek, amelyet a "rendeléseim" menüpontból érhet el sikeres átvétel után: https://www.xupe.hu/fiok/rendelesek.
    Futárszolgálattól függően az átvétel visszaigazolása több időt is igénybe vehet.

    A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

    További információk
    a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles

    Hasonló termékek