Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Sang-Froid - Tales of Werewolves

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 227220

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 265 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Az akciót és a stratégiát egyedülálló módon ötvöző Sang-Froid: Tales of Werewolves egy epikus népmesébe repít, amelyet Bryan Perro (Amos Daragon, Wariwulf) bestseller kanadai szerzővel közösen írnak, és amelyben két viszálykodó testvérnek félre kell tennie. nézeteltéréseik, hogy megmentsék nővérüket, akit maga az Ördög üldöz!

    Ezúttal azonban a puszta nyers erő nem lesz elég a nap megmentéséhez, mivel az ellenségeid sokkal erősebbek, mint te. Csak az eszed és az a képességed, hogy zseniális csapdákat kombinálj halálos lesből, ad esélyt arra, hogy újra lássa a nap felkelt fagyott erdőrészletén...

    Főbb jellemzők

    • Tervezze meg stratégiáját! – Használja ki a napközbeni nyugalmat, és töltse meg erdőjét mindenféle csapdával, amelyek éppoly találékonyak, mint halálosak.
    • Vadássz az ellenségeidre! – Amikor leszáll az éj, használd a szelet, és csali segítségével csald be a csapdáidba az ördögi állatokat... De vigyázz! Folyamatosan őrködnie kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ne váljon a nyomon követett vadállatok prédájává!
    • Harcolj hősiesen! – Ha néhány vadállat túljut a csapdáin, akkor véres lesz! Először is lelőheted őket megbízható muskétáddal, majd a fejszéddel lemészárolva azokat, amelyek életben maradnak, eltávolíthatod őket! Akció és vérengzés garantált!
    • Használd a félelmet a javadra! – A játék összes mechanikája a Fear Factor innovatív koncepciója körül forog, amely az ellenség megfélemlítésének képességét teszi a legjobb fegyvereddé. Például tűzzel ijesztheti meg a farkasokat, és szórja szét falkáikat.
    • Tedd testre karakteredet! – Válassz egyet a két O'Carroll testvér közül, és fejleszd a karakteredet egy szerepjátékon (RPG) alapuló ügyességi rendszer segítségével, hogy hősöd legyen olyan egyedi, mint amilyen erős!
    • Fedezze fel a gazdag univerzumot! – Merüljön el a 19. századi Kanadában, ahol a legendák találkoznak a történelemmel egy olyan világban, amely tele van tanokkal és csodákkal. Vásároljon történelmi fegyvereket és tárgyakat, harcoljon a mitikus vadállatokkal, és fedezze fel az igazságot a vérfarkasokról...
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció Stratégia Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2013-04-05
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Sang-Froid - Tales of Werewolves termékhez

    Hasonló termékek