Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Sapiens

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1060230

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A Sapiens a Blockheadsről , a Chopperről és a Chopper 2 -ről ismert egyéni fejlesztő, Dave Frampton debütáló PC-címe.

  A Sapiensben létrehozza saját történelem előtti civilizációját. Vezesd a törzsedet a földről, elmerülve a világban, miközben formálod azt. Építsen városokat és ipart teljes szabadsággal és irányítással, a legkisebb kavics elhelyezésétől a monumentális építmények építéséig. Kezdje semmivel, és haladja meg a több ezer éves technológiai áttörést ebben a meghitt, mégis kiterjedt kolóniában.

  Válassza ki otthonát
  Válasszon több ezer, eljárási úton létrehozott föld közül egy olyan térképen, amely nagyobb, mint maga a Föld. Válassz okosan, mivel minden területnek más éghajlata, erőforrásai és kihívásai vannak. A megfelelő hely megtalálása otthona megkezdéséhez kulcsfontosságú civilizációja növekedéséhez.

  Vezesd népedet
  Járd végig az utakat embereid mellett, miközben végigvezeted őket ezen a feltérképezetlen világon. Utasítsa az egyes sapienseket, hogy bizonyos feladatokra összpontosítsanak, mint például a növények ültetése, anyagok gyűjtése, építés, vadászat, főzés stb. Figyelje meg, amint új készségeket tanulnak, így értékesebbek lesznek törzse számára. Kezelje hangulatukat, egészségi állapotukat, és támogassa növekvő családjukat.

  Keressen forrásokat  Keressen új forrásokat, és küldje el sapienseit, hogy nyomozzon, ami új áttörésekhez vezet, amelyek új építési és kivitelezési tárgyakat nyitnak meg. Kezdje a primitív anyagokkal, és haladjon tovább a fejlettebb eszközök és technikák használatáig.

  Építs civilizációt
  Építs menedéket, hogy a sapiens boldog legyen, és megőrizd az élelmiszereket és az erőforrásokat. Minden fal, tető, ülés vagy kandalló egyedileg elhelyezhető. Minden fát, rönköt, deszkát vagy sziklát el lehet távolítani vagy elhelyezni, a terepet pedig ki lehet ásni, bányászni vagy feltölteni, hogy a világot úgy alakítsa, ahogyan szeretné.

  Bővítse elérhetőségét
  Küldj sapienseket nagy távolságokra, és alapíts táborokat a távoli erőforrások összegyűjtésére. Hozzon létre szállítási hálózatokat, hogy ezeket az erőforrásokat visszavigye a bázisra feldolgozás vagy tárolás céljából. Küldj egy csoportot nagy távolságok felfedezésére, vagy hajts végre vadászmissziót. Szedj le egy mamutot, hogy táplálja és ruházza fel a törzsedet hónapokig, de tudd, hogy elveszíthetsz néhány sapiens próbálkozást.

  A Sapiens kiterjedt mod-támogatással rendelkezik a Steam Workshopon keresztül.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Szimuláció Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2022-07-26
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Sapiens termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek