Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Sapiens

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1060230

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 9 950 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A Sapiens a Blockheadsről , a Chopperről és a Chopper 2 -ről ismert egyéni fejlesztő, Dave Frampton debütáló PC-címe.

    A Sapiensben létrehozza saját történelem előtti civilizációját. Vezesd a törzsedet a földről, elmerülve a világban, miközben formálod azt. Építsen városokat és ipart teljes szabadsággal és irányítással, a legkisebb kavics elhelyezésétől a monumentális építmények építéséig. Kezdje semmivel, és haladja meg a több ezer éves technológiai áttörést ebben a meghitt, mégis kiterjedt kolóniában.

    Válassza ki otthonát




    Válasszon több ezer, eljárási úton létrehozott föld közül egy olyan térképen, amely nagyobb, mint maga a Föld. Válassz okosan, mivel minden területnek más éghajlata, erőforrásai és kihívásai vannak. A megfelelő hely megtalálása otthona megkezdéséhez kulcsfontosságú civilizációja növekedéséhez.

    Vezesd népedet




    Járd végig az utakat embereid mellett, miközben végigvezeted őket ezen a feltérképezetlen világon. Utasítsa az egyes sapienseket, hogy bizonyos feladatokra összpontosítsanak, mint például a növények ültetése, anyagok gyűjtése, építés, vadászat, főzés stb. Figyelje meg, amint új készségeket tanulnak, így értékesebbek lesznek törzse számára. Kezelje hangulatukat, egészségi állapotukat, és támogassa növekvő családjukat.

    Keressen forrásokat



    Keressen új forrásokat, és küldje el sapienseit, hogy nyomozzon, ami új áttörésekhez vezet, amelyek új építési és kivitelezési tárgyakat nyitnak meg. Kezdje a primitív anyagokkal, és haladjon tovább a fejlettebb eszközök és technikák használatáig.

    Építs civilizációt




    Építs menedéket, hogy a sapiens boldog legyen, és megőrizd az élelmiszereket és az erőforrásokat. Minden fal, tető, ülés vagy kandalló egyedileg elhelyezhető. Minden fát, rönköt, deszkát vagy sziklát el lehet távolítani vagy elhelyezni, a terepet pedig ki lehet ásni, bányászni vagy feltölteni, hogy a világot úgy alakítsa, ahogyan szeretné.

    Bővítse elérhetőségét




    Küldj sapienseket nagy távolságokra, és alapíts táborokat a távoli erőforrások összegyűjtésére. Hozzon létre szállítási hálózatokat, hogy ezeket az erőforrásokat visszavigye a bázisra feldolgozás vagy tárolás céljából. Küldj egy csoportot nagy távolságok felfedezésére, vagy hajts végre vadászmissziót. Szedj le egy mamutot, hogy táplálja és ruházza fel a törzsedet hónapokig, de tudd, hogy elveszíthetsz néhány sapiens próbálkozást.

    A Sapiens kiterjedt mod-támogatással rendelkezik a Steam Workshopon keresztül.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Szimuláció Stratégia
    Megjelenés dátuma: 2022-07-26
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Sapiens termékhez

    Hasonló termékek