Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Seeker: My Shadow

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1253930

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek





    A My Shadow egy lenyűgöző VR-környezetben játszódik, lenyűgöző narratívával és izgalmas mesével, amelyet minden korosztály felfedezhet és élvezhet. A hegyi méretű óriás, Spirit helyébe lépsz, és az a célod, hogy vezesd és segítsd a "Kippo" nevű parányi, de bátor Keresőt a nyugodt és ötletes környezetben elhelyezett hétköznapi rejtvénypályákon keresztül. Megkeresi, megmenti és biztonságba gyűjti barátait a Pokemon „mindent el kell fogni” szellemében.

    Az élénk látványt olyan hétköznapi játékok befolyásolják, mint a Temtem és sok Nintendo klasszikus.

    EGYJÁTÉKOS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉS


    Fedezze fel a lenyűgöző pályák változatos készletét, és fedezze fel a történetet úgy, hogy leküzdheti a hétköznapi, de megerőltető rejtvényeket egyedüli játékosként, vagy a párjával aszimmetrikus együttműködésben. Keresse meg és szerezze vissza az elveszett keresőtojásokat, és gyűjtse össze az elrejtett kártyákat minden szinten, miközben részt vesz az izgalmas, rejtélyes és családbarát tájban, amely magával ragadó kalandba küld. Steam Remote Play készen áll!

    VIZSGÁLJ ÉS MEGOLDJ A REJTÉKEKET VR-BEN




    A szinteken szétszórt tippek megtalálásához és a rejtvények megoldásához egyszerre kell vezetned Kippót és a Nagy Szellemet, és ki kell használnod a sokrétű képességeiket. E karakterek közötti együttműködés, valamint a világgal való interakció elengedhetetlen a sikerhez! Co-op módban az egyik játékosként játszhatsz, vagy Kippo vagy the Spirit, miközben a partnered irányítja a másikat.



    A Seeker: My Shadow egy egyedülálló kaland, amely a Seeker világ nagyobb történetének részeként játszódik. A My Shadow ott kezdődik, ahol a cselekmény abbamarad, és a "Sötétség Oszlopa" megmagyarázhatatlan okból újra megnyílik, és hozzáférést biztosít a Jesteriánusoknak, hogy megtámadják a Keresők világát. Viktornak, a Feltalálónak még egyszer fel kell lépnie, és meg kell szereznie a kulcsot a kapuk lezárásához. Szerencsére nincs egyedül. Egykori megbízható bajtársa, a Szellem felébredt, hűséges társa, Kippo pedig most a küldetésben van.

    A My Shadow az első olyan játék, amely több nyelvre lokalizált narratívát nyújt a Seeker univerzumból!



    SEGÍTS NEKI A JÁTÉK FEJLESZTÉSÉBEN




    A My Shadow-t egy lelkes kis csapat fejleszti Jyväskylä-ből, Finnországból, akik több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a játékiparban. (Korábbi címek a csapat tagjaitól: AirBuccaneers, Gunnheim, Balancelot, Hiperérzékeny Bob...) Ugorj be Discord csatornánkra is, hogy csatlakozz a Kereső tömegéhez!

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2021-08-12
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Seeker: My Shadow termékhez

    Hasonló termékek