Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Serious Sam Double D XXL

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 111600

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 700 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Serious Sam a második dimenzióba robban, minden fegyvertárát felhasználva megküzd Mental hordájának förtelmes légióival. Húzza meg a ravaszt, hogy elrepüljön a súlyos rendelet a Serious Sam Double D XXL-ben, amely az indie szenzáció Serious Sam Double D teljesen újratöltött változata vadonatúj küldetésekkel, fegyverekkel, ellenségekkel és kihívásokkal. Halmozd fel a tűzerőt a forradalmi Gunstackerrel, és tüzeld el az összes fegyveredet egyszerre a pusztítás szimfóniájában! A győzelem és a megsemmisülés között csak egy pólós és farmernadrágos férfi áll, aki hatalmas fegyverkupacot forgat.

    Főbb jellemzők

    • Komoly akció: Szabadíts fel golyók és lángok viharát a bizarr és vad lények könyörtelen hordája ellen, akik arra törekednek, hogy leküzdjék a hős Serious Sam-et. Összecsapjon Mental seregével 18 szinten három szenzációs világban, az ókori Egyiptom piramisaitól Pompeii vulkáni káoszán át a történelem előtti Föld zord dzsungeleiig.
    • Forradalmi Gunstacker: A párbajozás alacsonyabb rendű férfiaknak való. A Serious Sam Double D új Gunstackere lehetővé teszi, hogy Serious Sam bármilyen fegyverkombinációt egymásra rakjon, és egyszerre tüzelje el őket. Két vadászpuska egy lézerfegyveren és gránátvetőn? Természetesen. Négy láncfűrész és egy lángszóró? Igen, kérem.
    • A Bizarre Beasts légiói: csapjon össze a klasszikus Serious Sam ellenfelekkel, mint a Headless Kamikazes, Gnaar és Biomechanoids, vagy lőjön le minden új szörnyeteggel, mint az őrült csimpánzok, furcsa vuvuzelátorok és a meglepően szexi femikaze. Bizonyítsd be, hogy érdemes vagy, és győzz le négy elképesztően egyedi főnököt a vérengzésekkel teli epikus leszámolások során!
    • Kihívószobák és komoly titkok: Tartsa az akciót az akciódús kihívószobákkal, amelyek színültig tele vannak támadó vadállatok hullámaival! Légy igazán komoly, és próbálj meg feltárni több tucat titkot ebben a vad világban!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2011-08-30
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Serious Sam Double D XXL termékhez

    Hasonló termékek