Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Sinless + OST

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 340320

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 545 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Ingyenes OST kiadás

  Vásárolj Sinlesset a Steamen, és szerezd be a játék fantasztikus filmzenéjét ingyen. Menő cyber-dallamok készlete elkísér, ahová csak akarja!


  A Játékról

  A Sinless egy klasszikus pont és kattintás és egy vizuális regény egyedülálló kombinációja, számos utalással és inspirációval a műfaj klasszikusaiból, mint például a Snatcher vagy a Rise of the Dragon. Ha ehhez hozzáadjuk az egyedi, saját tervezésű világítást és parallaxis effektusokat, valamint a dedikált fantasztikus hangsávot és az eredeti történetszálat, reméljük, hogy élvezni fogja az itt-tartózkodást!

  Üdvözöljük az Omni-Care szankcionált városban. Az általunk ismert világ véget ért, és egy Új Rend vette át az uralmat. Az élet látszólag tökéletes, egy már-már utópisztikus társadalomban az embereknek hivatalosan előre kell ütemezniük egész napjukat a "portokon" - kötelező kibernetikus implantátumokon keresztül. A nagy kereskedelmi szervezetek, amelyek történetesen kikötőgyártók is, felváltották a kormányokat, és a bűnözés gyakorlatilag nem létezik. Te vagy ennek az izgalmas cyberpunk mesének a hőse, aki egy hétköznapi napot fog kezdeni, hogy aztán a legváratlanabb módon bontakozzon ki, feltárva a sokrétű város valódi természetét.

  JELLEMZŐK

  • Egyedülálló, gondosan megtervezett történet és történet: Fontos észben tartani, hogy konkrét szabályok, törvények, szokások, nyelvezet, társadalmi szegregáció stb. világába kerülsz, amelyeket útközben megtanulsz és megfejtsz.
  • Old school játékmenet: azt jelenti, hogy kevés, vagy egyáltalán nincs kézfogás. Szerettük volna megadni a játékosnak a szabadság választását, és a saját tempójukban felfedezni és megfejteni a történetet, ezért a Sinless alig vagy egyáltalán nem nyújt kapaszkodót. Emiatt sok vonás vagy történettel kapcsolatos háttértörténet/magyarázat nem vetődik az arcodba. Ehelyett valahol a világban vannak, és arra várnak, hogy felfedezzék őket; Legyen az egy funkció, Easter Egg/játék referencia, vagy világhírek stb. De ne féljen, az interaktív pontokat kiemelő opcionális tippek már a kezdetektől elérhetőek lesznek.
  • Kézzel készített, szeretettel: Több ezer képkocka kézzel készített animációkból, grafikákból, textúrákból és egyéb elemekből. Nagy erőfeszítéseket és figyelmet fordítottunk a történetre és a történetre, valamint az általános hangulatra, hogy a grafika és a hangsáv kiegészítve a kívánt hangot hozza létre.
  • Egy testhezálló és magával ragadó dinamikus eredeti filmzene Roland Redwoodtól, amelyet kifejezetten a játékhoz terveztek és szabtak.
  • Egyedi, saját tervezésű vizuális funkciók: A számítógépek extra lóerőit hasznosítva a Sinless Steam-kiadása komoly átalakításon esett át. Esztétikai okokból a játékot eredetileg 4:3 képarányra tervezték. Most, számtalan órányi munka után, az összes elemet átdolgozták új 3:2 és 16:9 képarányra, még menőbb, egyedi tervezésű világítással és utóhatásokkal. A részecske- és időjárási hatásokat is felerősítettük, valamint más eszközöket is átdolgoztunk nagyobb felbontásra.
  • A játék vége: amikor azt mondtuk, hogy "old school" tapasztalat, halálosan komolyan gondoltuk. Meg fogsz halni...nagyon. Nos, talán nem annyira, mint a Souls sorozatban, de hacsak nem vagy egy point n'click profi, utazásod váratlan vége mindennapos lesz. A fenébe, még egy szinttel tovább is vittük, ahol az összes lehetséges végjáték felfedezése önmagában jellemző és teljesítmény. Szerencsére van egy ellenőrzőpontrendszer, amely visszavisz az utolsó biztonságos pontra. És ne félj, hagytuk a dolgot (tehát nincs trollkodás, aminek a vénájában néhány old school klasszikus hírhedt pl. az AITD, ahol a játék legelején feltörhetsz egy kötelező küldetést)... de megtehetjük. Soha nem lehetsz biztos abban, hogy mit hoz a jövő... ;)
  • Húsvéti tojások és referenciák. Igen, ezt megtudtuk. A Sinless egy szerelmes levél klasszikus játékoknak, rendszereknek és híreknek, mind a réginek, mind az újnak. Rise of the Dragon, Dredd (2013), Deus Ex, Dark Souls, Sleeping Dogs... a lista hosszan folytatható. Megtalálja mindet?
  • Maradjon biztonságban Polgár. És ne felejtse el telepíteni az ütemezett programokat!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2015-12-16
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Sinless + OST termékhez

  Hasonló termékek