Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Sony Xperia 1 III 12/256GB Dual-Sim mobiltelefon fekete (XQBC52C2B.EEAC)

    Kategória: Mobiltelefonok

    Cikkszám: XQBC52C2B.EEAC

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    Tapasztald meg a lélegzetelállító sebességet, bármit is csinálsz
    Az Xperia 1 III nyújtotta élmény lényege a sebesség – a villámgyors, 120 Hz-es képfrissítésű, magával ragadó 4K HDR OLED-kijelzőtől a még szuper-telefotó készítésekor is gyors autofókuszra képes, három objektíves kameráig.
    Kiváló ZEISS minőség az Xperia telefonodban
    Kifejezetten az Xperia okostelefonhoz készített ZEISS optika. A ZEISS T* bevonat a tükröződések csökkentésével hozzájárul a rendkívüli megjelenítéshez és kontraszthoz.
    Négy sokoldalú objektív választható a kreativitás szolgálatában
    Bővítsd kreatív lehetőségeid a tripla kamera négy, sokoldalú objektívjével és a minden kamerában rendelkezésre álló gyors, pontos autofókusszal. A két PDAF-érzékelőnek köszönhetően a Folyamatos AF a mozgó témán tartja a fókuszt, a Sony egyedülálló telefotó-rendszere pedig támogatja a villámgyors AF funkciót akár megnövelt gyújtótávolság esetén.
    A valós idejű követés fókuszban tartja a gyorsan mozgó tárgyakat is
    Mostantól a legnagyobb kihívást jelentő mozgó tárgyakat is pontosan fókuszban tarthatod. Mesterséges intelligencia és egy 3D iToF-érzékelő segítségével végzett távolságmérést alkalmazva a valós idejű témakövetés képes pontosan észlelni és fókuszba fogni a témát, majd követni még akkor is, ha az ideiglenesen kikerül a látómezőből. A téma megadásához egyszerűen érintsd meg azt az Xperia 1 III kijelzőjén.
    Tapasztald meg a valós idejű Szem AF funkciót – emberek és állatok esetében egyaránt működik
    A valós idejű Szem AF funkcióval lélegzetelállító portrékat készíthetsz, akár embereket, akár állatokat fotózol. Még akkor is erőteljes, kifejező és emlékezetes felvételeket rögzíthetsz, ha a téma mozog, vagy az egyik szeme takarásban van.
    Fedezd fel a profi fotózást – melyet az Alpha ihletett
    Az Xperia 1 III Photography Pro alkalmazása olyan vezérlési lehetőségeket kínál, amilyenek általában a profi fényképezőgépeken vannak. Az Alpha fényképezőgépek által inspirált interfész segítségével választhatsz kézi beállításokat vagy automatikus beállításokat, és fotózhatsz RAW formátumban is. Élhetsz az új Alap mód előnyeivel is, ha igazán gondtalan felvételkészítésre vágysz.
    Hagyd, hogy lenyűgözzön a 120 Hz-es képfrissítésű 4K HDR OLED-kijelző
    A lenyűgöző, 4K HDR OLED, 120 Hz-es képfrissítésű kijelzővel büszkélkedő Xperia 1 III egyedülállóan magával ragadó látványt nyújt. A 6,5 hüvelykes, 21:9-es képarányú CinemaWide™ kijelzőn nincs idegen, a megjelenítést zavaró elem, így minden eddiginél könnyebben átadhatod magad kedvenc filmjeid és sorozataid élményének.
    A teljes kényelemért
    Ha gyorsan szeretnél hozzáférni számos könnyen használható fényképezési funkcióhoz (például érintéses exponálógomb, álló tájolás, bokeh hatás, panoráma stb.), válaszd az új Alap módot.
    Zökkenőmentes mozgás 120 Hz-en
    A natívan 120 Hz-es frissítésű kijelzőn a gyorsan mozgó tárgyak is tisztán láthatók, így valóban zökkenőmentes a játékélmény.
    Csapj le elsőként a sötétben
    Az egyik új felbecsülhetetlen játékfunkció, az „L-? raiser” (alacsonygamma-erősítés) segítségével könnyebben megláthatod a sötétben rejtőző ellenfeleidet. A sötét területek képrészleteinek feljavításával láthatóbbá teszi az ellenséges szereplőket anélkül, hogy túlexponálná a képernyő világosabb területeit. Azaz eltalálhatod őket, mielőtt ők találnának el téged.
    Pontos és gyors mozdulatok
    Az Xperia 1 III támogatja a 240 Hz-es érintésérzékelést, amely 4-szer gyorsabb, mint az előző modellnél – így pontosan úgy irányíthatod a dolgokat, ahogyan szeretnéd. A gyors érintésreakció jóvoltából a rendszer pontosan a megfelelő pillanatban érzékeli az érintésedet.
    Hallhatod közeledni az ellenfeleidet
    A hangszínszabályzó segítségével kiemelhetsz bizonyos hangokat, például a lépések vagy lövések zaját, így hallhatod közelíteni az ellenfeleidet, és előbb reagálhatsz, mint ők.
    Tapasztald meg a 360 Reality Audio technológiát – mintha az előadó mellől hallgatnád
    Add át magad a teljesen körülölelő hangzásnak, amely ugyanolyan valóságos élményt ad, mintha élő koncerten vagy az előadóval közös hangstúdióban lennél. A zene még soha nem volt olyan magával ragadó és valódi, mint a 360 Reality Audióval. Az Xperia 1 III révén ezt az élményt akár vezetékes vagy vezeték nélküli fejhallgatón, akár a beépített, teljes értékű sztereó hangsugárzókon át élvezheted.
    Halld úgy a zenét, ahogyan a szerzők és az előadók megálmodták
    A Sony Music Entertainment közreműködésével tökéletesített hangzású Xperia 1 III igazán hiteles zenehallgatási élményt biztosít, akár a fejhallgatót, akár a beépített, teljes értékű sztereó hangsugárzót használod.
    3,5 mm-es csatlakozó a tökéletes hangminőségért
    A felhasznált anyagok és elektronikus részegységek fejlesztéseinek köszönhetően az Xperia 1 III 3,5 mm-es audio jack csatlakozó nem csupán kényelmet kínál, hanem valósághű hangminőséget is. A torzítás kisebb, főként a közepes és a maximális közti hangerő-tartományban, és valósághűbb hangzást nyújt – tiszta együtthangzók, lágy vokálhangzás és mély basszusfutamok.
    Négy sokoldalú objektív biztosít további kreatív lehetőségeket
    A négyféle sokoldalú, akár 105 mm fókusztávolságig terjedő objektív segítségével bővítheted a fényképezési repertoárodat, és új szintre emelheted a filmművészetedet.
    Alakítsd sztereó zeneszámaidat „360 Spatial Sound” hangzásúvá
    Ha az éppen hallgatott zene forrása kétcsatornás sztereó, az új 360 Spatial Sound technológia is besegít a lejátszásba. Lehetővé teszi, hogy az Xperia 1 III valós időben újrakeverje és feljavítsa a kedvenc sztereó zeneszámaidat lenyűgöző hangzásélménnyé. A technológia működik helyi hangfájlok és streamingszolgáltatások esetében is, így tovább fokozza a zenei élményedet.
    Cinematography Pro „CineAlta technológiával” – 21:9-es videorögzítés
    A profik által használthoz hasonló paraméterekkel és színbeállításokkal vehetsz fel filmet. A digitális mozikamerákat fejlesztő mérnökeink szakértelme, a Look színkezelési előbeállítások, a 21:9-es képarány, a 4K HDR minőség, a 120 képkocka/mp-es lassított felvételi mód, valamint a 24, 25, 30 vagy 60 képkocka/másodperces képrögzítés révén minden szükséges eszköz a rendelkezésedre áll.
    Lenyűgöző 4K HDR 120 képkocka/mp-es lassított felvétel
    Kiváló minőségű 4K HDR lassított felvételeket készíthetsz 120 képkocka/mp sebességgel a hatásos és kifejező pillanatok megörökítéséhez.
    Próbáld ki a legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G mobilplatformot
    Az Xperia 1 III teljesítményét a Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G mobilplatform biztosítja a neked kijáró prémiumélményért. Hozd ki a legtöbbet az Xperia 1 III profi minőségű kamera, intelligens személyi asszisztens és elit játékgép képességeiből – valóban globális, több gigabites 5G sebességű kapcsolattal.
    Megbízható akkumulátor
    4500 mAh kapacitású akkumulátorával az Xperia 1 III bőséges energiamennyiséget biztosít egész napra, töltési funkciói pedig a maximális kényelmet és a hosszabb akkumulátor-élettartamot szolgálják.
    Intelligens kapcsolódás
    Az intelligens kapcsolódási funkció alapja az Xperia mélytanulási technológiája, amely a Sony neurálishálózat-könyvtárait felhasználva elemzi a wifi-jeleket a közeljövőben várható csatlakozási problémák előrejelzéséhez. Az Xperia 1 III elemzi az elérhető Wi-Fi-kapcsolatok minőségét, így nem fordulhat elő többé, hogy a telefon használhatatlan Wi-Fi-hálózathoz kapcsolódik. Ha bármiféle minőségi problémát valószínűsít a Wi-Fi-kapcsolatra vonatkozóan, inkább a mobiladat-kapcsolatot használja. Az Xperiával mindig az elérhető legjobb kapcsolatot használod.
    Műszaki adatok
    Kijelző:

    • Méret: 6,5”-os 21:9 CinemaWide™ kijelző

    • Felbontás: 4K HDR OLED (3840 × 1644)

    • 120 Hz-es frissítési gyakoriság

    • 240 Hz-es elmosódottságcsökkentés

    • 240 Hz-es érintésérzékelési sebesség

    • Készítő üzemmód CineAlta technológiával – a Master Monitor színreprodukció által ihletett

    • DCI-P3 100%

    • ITU-R BT.2020 (REC.2020)

    • Világító D65 fehér pont

    • 10 bites tonális gradáció

    • X1™ for mobile

    Hátlapi főkamera:

    • Felbontás: 12 MP

    • Gyújtótávolság: 24 mm

    • Szenzor: 1 / 1,7”-os Exmor RS™ for mobile érzékelő

    • Látószög: 82 fok

    • Blende: F1.7

    Hátlapi telefotó kamera:

    • Felbontás: 12 MP

    • Gyújtótávolság: 70 mm, 105 mm

    • Szenzor: 1 / 2,9”-os Exmor RS™ mobilhoz érzékelő

    • Látószög: 34 fok (70 mm), 23 fok (105 mm)

    • Blende: F2.3 (70 mm), F2.8 (105 mm)

    Hátlapi ultraszéles látószögű kamera:

    • Felbontás: 12 MP

    • Gyújtótávolság: 16 mm

    • Szenzor: 1 / 2,5"-os Exmor RS™ mobilhoz érzékelő

    • Látószög: 124 fok

    • Blende: F2.2

    Hang:

    • Hi-Res: Hi-Resolution Audio, vezeték nélküli High-Resolution Audio (LDAC)

    • 3,5 mm-es audiocsatlakozó

    • 360 Reality Audio

    • 360 Spatial Sound

    • Teljes értékű sztereó hangszórók

    • Dolby Atmos®

    • DSEE Ultimate

    • Sztereó felvétel

    • Qualcomm® aptX™ HD audio

    Kapcsolódás:

    • Wi-Fi: IEEE802.11a / b / g / n(2,4 GHz) / n(5 GHz) / ac / ax

    • Helymeghatározás: A-GPS, A-GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS

    • Bluetooth: Bluetooth® 5.2 vezeték nélküli technológia

    Kijelző méret 6.5"
    Operációs rendszer Android
    Hátlapi kamera 12 MP Tripla
    Előlapi kamera 8 MP
    Processzor magok száma 8 db
    Memória (GB) 12GB
    Háttértár (GB) 256GB
    Maximális bővíthetőség 1 TB[1000 GB]
    Hálózati generáció 5G
    SIM foglalat 2 kártya (dual SIM)
    Por- és vízállóság IP68
    Biztonsági funkció Ujjlenyomat olvasó
    WiFi igen
    Bluetooth igen
    NFC igen
    GPS igen
    Akkumulátor 4500mAh
    Magasság 165 mm
    Szélesség 71 mm
    Vastagság 8.2 mm
    Tömeg 186 g
    Szín Fekete
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Sony Xperia 1 III 12/256GB Dual-Sim mobiltelefon fekete (XQBC52C2B.EEAC) termékhez

    Tisztelt Vásárlónk!

    Fizetésnél ingyenes adattörlő kódot biztosítunk Önnek, amelyet a "rendeléseim" menüpontból érhet el sikeres átvétel után: https://www.xupe.hu/fiok/rendelesek.
    Futárszolgálattól függően az átvétel visszaigazolása több időt is igénybe vehet.

    A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

    További információk
    a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles

    Hasonló termékek