Star Wars: Empire At War - Gold Pack

Cikkszám: 32470
Garancia: 1 hónap
Bruttó ár:
1 800 Ft 2 795 Ft
Steam
Kosárba - Digitális kód

Leírás

A csomag tartalmazza az alap játék Star Wars: Empire at War és a kiegészítő csomag Star Wars Empire at War: Forces of Corruption Star Wars: Empire at War Star Wars: Empire at War bekerül a kézi erő a háborút a világ a Star Wars ad szabad választani, hogyan kell játszani egy teljesen skálázható és egyszerű játék. 

Zajlik előtt több évvel az események Episode IV lesz a számítógépes játék segítségével háborút a szárazföldön és a térben, valamint a tapasztalatok létrehozása a Lázadók Szövetsége, az erősödő hatalom a Birodalom és a kezdetektől a Galaktikus Polgárháború. 

A játék használ egy teljesen új játék motor, mely szépen teszi a föld és űrcsaták játszott el emlékezetes bolygók, mint a Yavin IV Tatooine és Dagobah, hanem soha nem látott környezetben közvetlenül a Star Wars filmek és regények. 

A játékban lehet választani, és csatlakozni vagy a Lázadó Szövetség vagy a Galaktikus Birodalom kiépítése taktikai erők és harcolni az ellenség 3D valós időben. 

A cselekvés részt emlékezetes Star Wars hősies karakter, aki segít, hogy kapcsolja a fejlődés a háború várva építeni, kezelni és javítani a tér és a földi egységek, járművek, katonák és az épületek.

Játékmenet és aktivitás a Star Wars: Empire at War tartósan megmarad, azaz a stratégiai és taktikai elemeit a korábbi eseményeket tartós hatása a galaxisban. 

Amellett, hogy az egyjátékos mód, a játék kampány és multiplayer aktivista két játékos mód és online skirmish módban maximum nyolc játékos. 

Ólom háború földön és űrben. Vybojujte csata az űrben, majd küldje le a maradék erőket, hogy támadják meg a bolygót. 

Az egész rendezvény állandó, és minden döntés kihat a következő csatát, és végső soron a sorsa a galaxis. Játssz a saját, személyes változata Episode IV. Valós idejű 3D stratégiai játék zajlik több mint 40 földi és a tér helyeken, beleértve a Yavin IV bolygó Tatooine és Dagobah, mindegyiknek megvan a maga sajátos előnye és / vagy erőforrás. 

Építsd földi térben és struktúrákat, beleértve űrállomások, gyárak és ionágyúi Telepíteni földi és űrjárművek óriás csillagrombolókkal és az AT-AT gyors SPEEDRITE és az X-Wing. 

Jut a különböző földi egységek, köztük divíziók rohamosztagos és lázadó katonák. 

Karakterek, mint Obi-Wan Kenobi és Darth Vader is részt vehetnek kulcsfontosságú csaták. 

Egyedi feladatokkal, mint például megmenti, szabotázs, blokádok és megsemmisítése. 

Kezdődjön a játék előtt több évvel az események Episode IV és magában autók és helyszínek és Episode III. Játszani, mint egy tagja a Lázadó Szövetség és összegyűjti erőiket, hogy megpróbálja meghiúsítani terveit a birodalom, vagy szolgálhat a Galaktikus Birodalom és összetörni a lázadás a bajt. 

Megsemmisíti a Halálcsillagot vagy használhatja a legtökéletesebb fegyver az univerzumban. 

Innovatív multiplayer harcos mód lehetővé teszi akár két játékos küzd a sorsa a galaxis. 

Akár nyolc játékos versenyezhet az online skirmish módban. 

Egy teljesen új játék motor által létrehozott veteránok mozdulatlan klasszikus RTS, beleértve a Command & Conquer. Star Wars Empire at War: Forces of Corruption RTS kiegészítő csomag Star Wars a környezet, amelyben a tulajdonos az eredeti játékot kínál a lehetőséget, hogy a legnagyobb bűnözők az egész ismert univerzum az idő, amikor ez a cím dicsekedett Jabba. 

A történet expanzió követi az eseményeket az eredeti játék, amely látta a megsemmisítése a Halálcsillag, és az egész galaxis a megfelelő káosz. 

Abban a pillanatban, a helyszínen megjelenik a játékos a szerepét egy érdekes nevű karaktert Tyber Zannt és az ő feladata, hogy minden rendelkezésre álló stratégiai erőforrások befolyásolják más frakciók, a lopás készleteik termelődésének lassítása, esetleg kémkedés. 

Van egy tábla az új funkciók és lehetőségek, amelyek magukban foglalják a szerkeszthető és jobb alap a lehetőséget, hogy harcolni, majd a csatában, hogy egy sor új és ismert egységek minden frakció (Rebel B-szárnyak, birodalmi TIE elfogó, Darth Vader Executor Super Star Destroyer), beleértve a erős második Halálcsillag vagy szupersztár destoyeru ismert Eclipse. Küzdelem és a térben bolygók. 

13 új bolygókat. Új képességek a régi egység. 

Javított multiplayer. Slayer Edition plusz: 5 bónusz térképeket a játék. Háttérképek és képernyővédők. 

Vázlatok a gyűjtői kiadás a játék. 

Paraméterek*

Platform: Steam
Kiszerelés: Digitális
Típus: Játék
Műfaj: Stratégia
Megjelenés dátuma: 2006-02-16
Kiadó: LucasArts
Életkor: 12+
*A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!