Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  STAR WARS SHADOWS OF THE EMPIRE

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 560170

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 765 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Nagyon régen egy messzi-messzi galaxisban…

  Miközben Luke Skywalker és a Lázadók Szövetsége küzd Darth Vader és a Birodalom legyőzéséért, új fenyegetés merül fel. Xizor sötét herceg, a Fekete Nap bűnszövetkezet vezetője arra törekszik, hogy átvegye Darth Vader helyét a császár oldalán. Ehhez ki kell zárnia a fiatal Skywalkert. Dash Rendarként rajtad múlik, hogy megvédd Luke-ot, és segíts a Szövetségnek legyőzni a gonosz Xizort. Vigyázz a hírhedt fejvadászokra és halálos rohamosztagosokra! Az Erő legyen veled!

  - Megragadó új cselekményvonal, új karakterekkel és környezetekkel...tudd meg, mi történt a Star Wars™ The Empire Strikes™ és a Star Wars™ Return of the Jedi™ között.

  - Öt játékmód – különféle járművekben és űrjárművekben – az erősen páncélozott Outridertől kezdve a snowspeedereken, hovertraineken, jet packokon és speeder kerékpárokon át.

  - Akciódús Star Wars™ helyszínek – köztük Mos Eisley és a Hoth jégbolygó. Új helyszínek, mint például a császárváros csatornái, Xizor palotája, Gall űrkikötője és Ord Mantel rettegett roncstelepei.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Akció
  Megjelenés dátuma: 2017-02-07
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a STAR WARS SHADOWS OF THE EMPIRE termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek