Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Stirring Abyss

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1178210

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 330 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Új Enemy már elérhető


    A Játékról



    A Stirring Abyss egy indie taktikai csapatalapú játék, erős RPG elemekkel, amelyben feltárhatod a mélységek ősi titkait a lovecrafti horror klasszikus jegyében.
    Ön átveszi a USS Salem, az amerikai haditengerészet tengeralattjárójának túlélő legénységét, amely elsüllyed, miközben szigorúan titkos kutatómissziót teljesít a hidegháború első éveiben. Egy elfeledett civilizáció romjai veszik körül magukat, hajójuk túlságosan megsérült ahhoz, hogy kiszabaduljon a tengerfenékből.


    A Story módban lassan megfejted a mélység titkait egy kétségbeesett küldetés során, hogy megmentsd eltűnt legénységedet, és megjavítsd a nyomorék Salemet. Az Ön döntései meghatározzák a legénység – és az egész világ – sorsát.


    Minden expedíció él vagy hal meg a legénység erejétől. Karaktervonások és képességek széles skálája áll a rendelkezésére, amelyek mindegyike izgalmas új lehetőségeket nyit meg a harcban és a sztorieseményekben egyaránt. Ahogy egyre mélyebbre ásol, a legénységedet is ki lehet téve erős, de szörnyű mutációknak; a túlélés ára magas, és senki sem kerüli el változatlanul a szakadékot.




    A mély vizekben megbúvó borzalom és űr túlságosan elviselhetővé válhat, és a legénység a kimerültség és az őrület epizódjait élheti át. Megerősödik a pszichéjük, vagy örökre megsérül? A sorssal való kockajáték határozza meg a végeredményt.


    A megmentett erőforrások fegyverekké, páncélokká vagy más hasznos kellékekké alakíthatók – vagy felhasználhatók a Salem megjavítására és fejlesztésére, így a legénység döntő előnnyel jár a túlélésért folytatott harcban. Minél többet fedezed fel a mélységet a küldetések során, annál nagyobb az esélyed, hogy megtaláld a mélység elveszett kincseit.


    A kísértetiesen gyönyörű környezet számos felfedezésre váró titkot és rejtélyt rejt, de veszély leselkedik a magával hozott gyenge fénykörökön kívülre. Légy bölcs, és használd képességeidet a fekete vizek felderítésére és az ösvény megvilágítására: lehet, hogy láthatatlan rémek rejtőzködnek a szem elől.


    Az Endless Mode egy szélhámos csatába állítja legénységét a végtelen ellenségek serege ellen, amelyek csak egyre erősebbek, ahogy haladsz. Ez a stratégiai képességek végső próbája, hiszen nem csak azt választod, hogyan fejleszted a saját osztagodat, hanem azt is megméred, milyen erőre tesznek szert az ellenségeid.

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Stratégia Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2020-10-29
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Stirring Abyss termékhez

    Hasonló termékek