Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Stirring Abyss

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1178210

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 620 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Új Enemy már elérhető


  A Játékról  A Stirring Abyss egy indie taktikai csapatalapú játék, erős RPG elemekkel, amelyben feltárhatod a mélységek ősi titkait a lovecrafti horror klasszikus jegyében.
  Ön átveszi a USS Salem, az amerikai haditengerészet tengeralattjárójának túlélő legénységét, amely elsüllyed, miközben szigorúan titkos kutatómissziót teljesít a hidegháború első éveiben. Egy elfeledett civilizáció romjai veszik körül magukat, hajójuk túlságosan megsérült ahhoz, hogy kiszabaduljon a tengerfenékből.


  A Story módban lassan megfejted a mélység titkait egy kétségbeesett küldetés során, hogy megmentsd eltűnt legénységedet, és megjavítsd a nyomorék Salemet. Az Ön döntései meghatározzák a legénység – és az egész világ – sorsát.


  Minden expedíció él vagy hal meg a legénység erejétől. Karaktervonások és képességek széles skálája áll a rendelkezésére, amelyek mindegyike izgalmas új lehetőségeket nyit meg a harcban és a sztorieseményekben egyaránt. Ahogy egyre mélyebbre ásol, a legénységedet is ki lehet téve erős, de szörnyű mutációknak; a túlélés ára magas, és senki sem kerüli el változatlanul a szakadékot.
  A mély vizekben megbúvó borzalom és űr túlságosan elviselhetővé válhat, és a legénység a kimerültség és az őrület epizódjait élheti át. Megerősödik a pszichéjük, vagy örökre megsérül? A sorssal való kockajáték határozza meg a végeredményt.


  A megmentett erőforrások fegyverekké, páncélokká vagy más hasznos kellékekké alakíthatók – vagy felhasználhatók a Salem megjavítására és fejlesztésére, így a legénység döntő előnnyel jár a túlélésért folytatott harcban. Minél többet fedezed fel a mélységet a küldetések során, annál nagyobb az esélyed, hogy megtaláld a mélység elveszett kincseit.


  A kísértetiesen gyönyörű környezet számos felfedezésre váró titkot és rejtélyt rejt, de veszély leselkedik a magával hozott gyenge fénykörökön kívülre. Légy bölcs, és használd képességeidet a fekete vizek felderítésére és az ösvény megvilágítására: lehet, hogy láthatatlan rémek rejtőzködnek a szem elől.


  Az Endless Mode egy szélhámos csatába állítja legénységét a végtelen ellenségek serege ellen, amelyek csak egyre erősebbek, ahogy haladsz. Ez a stratégiai képességek végső próbája, hiszen nem csak azt választod, hogyan fejleszted a saját osztagodat, hanem azt is megméred, milyen erőre tesznek szert az ellenségeid.

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Stratégia Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2020-10-29
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Stirring Abyss termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek