Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Strikers Edge

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 520670

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 005 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Többet tőlünk


  A Játékról

  A Strikers Edge egy középkori dodgeball fegyverekkel, ősi harcosokkal és különleges képességekkel. Hívd ki ellenfeleidet online és helyi többjátékos játékban, emelkedj fel a létra tetejére, és légy a legjobb csatár!

  A DODGEBRAWL : A Strikers Edge egy kibújós játék! Bármilyen eszközt használjon, hogy az ellenséget leállítsa a szakadás oldaláról.  GIT GUD : Érd el a pontosságodat, számíts előre ellenségeid pályáira, és szerezd meg a lélektani előnyt az ellenfél megsemmisítéséhez!

  ONLINE ÉS HELYI : Harcolj online vagy helyben a 8 egyedi csatár egyikeként 4 különböző arénában. Érj el nagyszerűséget 2v2-ben egy barátoddal, vagy legyél a legjobb csatár 1v1-ben!

  PICK UP & MASTER : Minden csatárnak megvan a saját képességei, fegyverei, statisztikái és játékstílusai. Te melyiket választod és melyiket sajátítod el?


  • Válassz a 8 egyedi csatár közül, mindegyik saját képességeivel, játékstílusával és stratégiájával rendelkezik.
  • Játssz 1vs1 és 2vs2 meccseket, töröld el az ellenfelet az online és helyi meccseken.
  • Válasszon 4 különböző aréna közül, amelyek eltérő elrendezéssel, akadályokkal és veszélyekkel egészíthetik ki stratégiáját.
  • Fedezze fel a karakterek háttértörténeteit a megfelelő egyjátékos kampányaik során .
  • Könnyen megtanulható, nehéz elsajátítani : válaszd ki kedvenc támadódat, és készülj fel, hogy felfedezd az összes rejtett mechanikáját, kombinációját és árnyalatait.
  • A Strikers Edge az elmejátékokat helyezi előtérbe és középre. Jósold meg ellenfeleid lépéseit, és lepd meg őket a sajátoddal!
  • Twitch integráció : A streamerek interakcióba léphetnek a közönségükkel játék közben: a nézők a játékon belüli tömeg tagjává válhatnak, szurkolhatnak vagy kiabálhatják a játékosokat, szavazhatnak a meccsmódosítókra és így tovább!

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Akció
  Életkor: 12+
  Megjelenés dátuma: 2018-01-30
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Strikers Edge termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek