Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  S.W.I.N.E. HD Remaster

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 944010

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 445 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  A SWINE HD Remasterről


  A SWINE HD Remaster a remasterált eredeti játék egyedülálló kiadása. Nemcsak a SWINE teljes HD remasterelt verzióját kapod meg, amelyet a megjelenése óta az összes javítással kiegészítettek, hanem három exkluzív bónuszt is kapsz:

  • Soundtrack – A SWINE eredeti filmzenéje
  • Artbook – Exkluzív művészeti könyv korábban kiadatlan tervekkel és koncepciórajzokkal
  • Making of SWINE – Fejlesztői dokumentumfilm, ahol nyomon követheted a játék eredetét és azt a folyamatot, ahogyan a Kite Games újraalkotta ezt a klasszikus játékot.


  A Játékról


  A SWINE HD Remaster a klasszikus SWINE stratégiai játék új kiadása! 18 évvel az eredeti megjelenése után, a Nyúl és a Disznó seregek között a legmocskosabb háború a kifinomult valós idejű stratégia új és régi rajongóit is inspirálja teljesen átdolgozott textúrákkal, a mai felbontások támogatásával, részletes egységmodellekkel, 16 :9 adaptált felület és kiterjesztett zoom.

  A SWINE HD Remasterről

  A SWINE HD Remasterben kihívásokkal teli tankcsatákat vívsz mind a Nyulak, mind a Malacok oldalán két kiterjedt egyjátékos kampányban, valamint dühös, többjátékos csatákban! Használj különféle tankokat, felderítő járműveket, tüzérséget, rakétavetőket és légi támogatást, hogy segíts az oldalad győzelmében. Válasszon a különféle fejlesztések közül, hogy frissítse egységeit, és különleges képességekkel ruházza fel őket.

  Jellemzők

  • Nincs fárasztó bázisépítés, csak HÁBORÚ: Állítsd össze a hadseregedet, tervezz gondosan, és vágj bele közvetlenül a csatába két kihívást jelentő egyjátékos kampányban, összesen 22 könyörtelen küldetéssel!
  • Csupán disznónak tekintve: Modern, akár 4K felbontásra, 16:9-hez igazított felületre, kiterjesztett zoomra, átdolgozott textúrákra és részletes egységmodellekre számíthat!
  • Küzdj meg barátaiddal: Izgalmas többjátékos csaták akár 8 játékos számára is várnak rád a felülvizsgált többjátékos módban, mind a LAN-on, mind az interneten keresztül!
  • Magán a játékon kívül egyedi, ingyenes bónusztartalmak is várnak rád, mint például az eredeti filmzene, egy exkluzív digitális művészkönyv korábban kiadatlan anyagokkal és egy dokumentumfilm, amely bemutatja a SWINE eredetét és a KITE Games általi újjáélesztését.
  • Nem csak a régi kezeknek: a SWINE HD Remaster igazi kihívás nem csak az eredeti rajongóinak, hanem a feltörekvő fiatal tábornokoknak is!


  Vásárolja meg a játékot most, hogy megkapja az összes alábbi extra tartalmat, amely csak ezzel a felújított kiadással érhető el:

  • Soundtrack – A SWINE eredeti filmzenéje
  • Art Book – Exkluzív művészeti könyv korábban kiadatlan tervekkel és koncepciórajzokkal
  • Making of SWINE – Fejlesztői dokumentumfilm, ahol nyomon követheted a játék eredetét és azt a folyamatot, ahogyan a Kite Games újraalkotta ezt a klasszikus játékot.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2019-05-23
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a S.W.I.N.E. HD Remaster termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek