Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  TAVERN GUARDIANS: BANQUET

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 878350

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 930 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek


  Üdvözöljük egy teljesen új RPG-élményben, amely tökéletesen ötvözi a három mérkőzés izgalmát a körökre osztott taktika stratégiai követelményeivel! Többé nem fogsz lapkákat párosítani csak azért, hogy nézd, ahogy az avatárok a tábla felett támadják az ellenséget. A Tavern Guardians: bankettben ellenségek számtalan hulláma, mindegyik saját képességekkel és különlegességekkel halad előre a tábla tetejéről. Ön vállalja a Guardian szerepét, akinek feladata a különféle kocsmák védelme. Nézze meg az egyes ellenségek mozgását és akcióit, majd mágikus készségekkel és tárgyakkal szerezzen győzelmet a gonosz ellen!

  60+ egyedi ellenség

  Több mint 60 egyedi ellenséget készítettünk fel, mindegyiknek megvan a maga viselkedése, mozgása és képességei. Az ellenségek között megtalálhatók a normál és az elit csatlósok is, utóbbiak legyőzése kihívást jelent majd! Az ellenségek különféle váratlan kombinációival és egyedülálló harcrendszerünkkel a Tavern Guardians: Banquet biztosan izgalmas és frissítő élményben lesz részed a csatatéren!

  10+ Epic Boss Fights

  Milyen egy csata félelmetes főnök nélkül, akivel szembe kell nézni? Minden főnök mérete, képességei és viselkedése drasztikusan eltér a normál csatlósokétól és más főnökökétől. Érdemes meggondolnod, ha úgy gondolod, hogy a főnököket könnyen leszedik! Az egyes főnökök legyőzéséhez elemezni kell a viselkedésüket, és el kell kerülni a többi ellenség támadásait. Minden egyes döntésed számít. Persze egy kis szerencse sosem árt!

  Válassza ki a saját harci stílusát

  A 3 egyedi őrzővel, mindegyik saját külsővel és képességekkel, valamint több mint 40 aktív elemmel és felszereléssel, rajtad múlik, hogy megtaláld kedvenc harci stílusodat, hogy legyőzd az ellenséget a Tavern Guardians: Banquet játékban! (Az új őrzők fejlesztés alatt állnak!)

  Történetmód

  A sztori módban felveszed a Guardian szerepét Dionia nagy földjén. A kalandok során találkoztál egy kocsmamesterrel, aki, miután elmesélte érzelmes történetét arról, hogy kocsmákat akar nyitni Dionia-szerte, meggyőzött téged, hogy segíts neki megvédeni kocsmáit. A szakaszok különböző nehézségei különböző jutalmakat biztosítanak, míg azok a játékosok, akik a túlélési módot választják, extra érméket kapnak!

  Túlélési mód (fejlesztés alatt)

  Ha a három RPG vagy bármilyen más stratégiai játék mesterévé szeretnéd magad, akkor itt a helyed, hogy kihívást jelents magadnak! Az ellenségek teljesen véletlenszerű kombinációival és a felszerelések véletlenszerű elérhetőségével kell szembenéznie az üzletben! A Survival Mode biztosan meglep.


  Ha még mindig nem biztos benne, hogy a Tavern Guardians: Bankett az Ön számára készült-e, nézze meg ingyenes bemutatónkat!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Stratégia Könnyed Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2018-11-29
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a TAVERN GUARDIANS: BANQUET termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek