2021 Húsvét

The Keep

Bruttó ár:
Steam
Kosárba - Digitális kód

Leírás

Egy elsőszemély nézetű dungeon crawler valós idejű harccal.

A The Keep mögött rejlő ötlet valójában igen egyszerű: elhozni a múlt szerepjátékainak sötét atmoszféráját és lényegét az újoncok és a műfaj rajongói számára.

A The Keep-ben a küldetésed szörnyekkel teli barlangokat és bányákat felderíteni, hogy megfejthesd a gonosz varázsló földalatti és tornyát környező rejtvényeit. Nem lesz könnyű, és meg fogsz halni. Sokszor.

Jellemzők

  • Egy nosztalgikus, első személyű dungeon crawler egy modern csavarral.
  • Felfedezés és rejtvények megoldása: a barlangok és kripták tele vannak meglepetésekkel. Halálos csapdák, titkos átjárókat védő bonyolult szerkezetek, csapóajtók, és hatalmas erejű fegyvereket és utánpótlást rejtő kincsek várnak rád.
  • Valós idejű harc: a harc az ellenfelek ellen gesztusokon alapul, de nem elég cask vízszintesen vagy függőlegesen vagdalkozni. Az ellenfelek legyőzése azt jelenti, hogy meg kell törnöd a védelmüket a felső vagy alsó test eltalálásával, esetleg a fejükre célzással.
  • Minden ellenfél eltérő taktikát igényel, és minden fegyvertípus egyéni támadássorozatokkal rendelkezik.
  • Rúnamágia: a rúnákat egy 5x4-es rácson rendezheted el, majd pedig összefűzve őket hatalmas erejű, elementális mágiát idézhetsz meg (tűz, fagy vagy villám). A rúnákból kevés van, viszont a varázslatokból sok, szóval gondold át alaposan a megfelelő kombinációk kiválasztását!
  • 3 nehézségi szint: a The Keep az újoncok, tapasztalt kalandorok és a komoly kihívásra vágyok számára is tartogat valamit. Minden nehézségi szint rendelkezik végleges halál opcióval.

Paraméterek

Műfaj: Indie, Szerepjáték
Megjelenés dátuma: 2017-03-16
Típus: Játék
Kiadó: CINEMAX
Kiszerelés: Digitális
Platform: Steam

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!