Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    The Office Quest

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 810660

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 5 650 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek


    Az Office Quest egy alkalmi point & click kalandjáték azoknak, akik nem tudnak tovább maradni az irodában, tele vizuális humorral, rejtvényekkel, találós kérdésekkel és bolyhos nadrágot viselő, komoly felnőttekkel, mert miért ne. Unalmas munkája van, ugyanazon a billentyűzeten, ugyanazon az asztalon, a hét minden napján ugyanazt a billentyűt kattintani. Aztán egy napon valami furcsa és varázslatos történik, és tényleg, nagyon fel kell fedezned, mi történik – ehhez pedig el kell csúsznod a posztodról, és el kell hagynod a szürke szakadékot, amit irodának hívnak…



    FŐBB JELLEMZŐK
    - Oldj meg rejtvényeket és rejtvényeket egy alkalmi point & click kalandban, amely elég nagy kihívás ahhoz, hogy próbára tegye a találékonyságodat, és elég hozzáférhető ahhoz, hogy élvezd az utazást!
    - Élvezze a csodálatos rajzfilmes művészetet képregény-stílusú környezetekkel és karakterekkel. Lehet, hogy unalmas ez az iroda, de fiú, gyönyörűen van megrajzolva!
    - Találkozz különc, vidám karakterekkel , a rosszkedvű, szivarozó főnöködtől a bosszantó találkozás-szeretőig, és ráveheted őket, hogy hagyják elcsúszni.
    - Nevess állandó geggel , a vizuális viccektől a pofonkomédiaig, egy irodában, ahol valamilyen oknál fogva mindenki bolyhos szörny alakú ruhát visel

    Szóval mit mondasz? Van kedved ma korán kisurranni?
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie
    Életkor: 3+
    Megjelenés dátuma: 2018-05-24
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a The Office Quest termékhez

    Hasonló termékek