Toybox Turbos

Cikkszám: 287260
Garancia: 1 hónap
Bruttó ár:
1 175 Ft
Steam
Kosárba - Digitális kód

Leírás

Padlógázzal a mókába - a Codemasters új életet lehet a klasszikus asztali versenyélménybe a Toybox Turbos játékkal – amely a maximális beleélés érdekében most már az Oculus Rift Development Kit 2 (DK2) VR sisakot is támogatja!

Gyűjts össze, és szabj testre 35 járművet ebben az arcade versenyjátékban. 

Száguldozz 18 akadályokban és lerövidítésekben gazdag, kaotikus és küzdelmes versengésre épülő pályán - húzz el a konyhaasztalra kiömlött lekvár mellett, kerüld ki a lángoló Bunsen-égőket, amiközben leiskolázod ellenfeleidet, vagy pucolj el az elszabadult vonat elől a kisvasútas pályán!

Maradj versenyben a durva és néha röhejes power-upok használatával, amelyekkel megpörgetheted ellenfeleidet, és aknákat, gépágyúkat, és persze óriási, autóra szerelhető kalapácsokat használhatsz.

Válj a hatféle játékmód mesterévé az egyfős játékban, majd változtasd barátaidat ellenségekké az őrületes, négyfős - helyi, online, vagy ezek keverékét felvonultató - multiplayerben, amely tökéletes a "csak még egy körös", éjszakába nyúló játékokhoz!

A Toybox Turbos a felülnézetes versenyjáték, amely tobzódik a miniatűr káoszban - dinoszauruszokkal, kombájnokkal, golfkocsikkal, és egyebekkel!

Paraméterek*

Platform: Steam
Kiszerelés: Digitális
Típus: Játék
Műfaj: Verseny
Megjelenés dátuma: 2014-11-11
Kiadó: Codemasters
Életkor: 3+
*A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!