Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Unforgiven VR

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 546210

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 700 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
  Megosztás

  Top termékek

  Az Unforgiven egy VR-játék a HTC Vive számára, amellyel nyugati párbajtőrré válhatsz, és más játékosokkal nézhetsz szembe egy igazi lövöldözős párbajban, ahol a másodperc töredéke megváltoztathatja. A játék lehetővé teszi, hogy bárkivel gyors párbajokat keressen, vagy az IA-val több körben párbajozzon, hogy eldöntse, ki nyer és ki veszít. Számos karakter áll rendelkezésre, különféle fegyverek használhatók, sőt további módok is lehetővé teszik a célzás gyakorlását különböző típusú kihívásokon keresztül (például kannák lövöldözése a tanyán).
  De ezek egyike sem írja le pontosan az Unforgiven VR legjobbjait: azt az izgalmat, amikor egy másik játékossal néz szembe, tudva, hogy közületek csak az egyik nyerhet… a másik pedig meghal.  Válassz egyet a rendelkezésre álló karakterek közül, és indulj el utazásod a vadnyugaton.  -- Néhány hetente új karakter érkezik a városba --  A párbajozás nehéz és veszélyes, nem mindenki képes fegyvert lőni, de a gyakorlat teszi a tökélyt, és a gyakorlópályán néhány tárgyat lőhetsz, hogy beállítsd a célodat, mielőtt kihívod valakit.

  Fejlesztésünket különböző szakaszokra osztottuk, csoportosítva a jellemzőket. Ahhoz, hogy lejátszható legyen, néhány korai szakaszban ideiglenes rendszerek lesznek, amelyeket a véglegesekre cserélnek, amikor az összes darab megvan. Következő egy hozzávetőleges leírást találhat arról, hogy mi fog tartalmazni minden szakaszt:

  1. szakasz: Bármilyen fegyver játszhat

  Kiválaszthatsz egyet a 4 karakter közül, és kihívhatsz más online embereket vagy az MI-t, hogy 1 forgatókönyv alapján párbajozzanak, és a nyeremény/veszteség aránya alapján szerezzenek egy ranglistát. Javítani kell a célon? Semmi gond, elmehetsz az edzőterületre gyakorolni.

  2. szakasz: A szalon megnyitja kapuit

  Belefáradt, hogy lelövi a barátait? Tartson egy kis szünetet a szalonban, pókerezzen másokkal, vagy csatlakozzon egy késdobáló játékhoz, miközben arra vár, hogy valaki párbajozni kezdjen veled. Az edzésteret olyan kihívásokkal bővítik majd, mint a „lövés háromszor a levegőben, ami képes”. Mit szeretnél még lövöldözni? Nem probléma, lesznek új karakterek és forgatókönyvek, amelyekkel játszani lehet.

  3. szakasz: Legyen a vadnyugat legendája

  Felejtsd el a régi ranglistát. Most egy karaktert kell létrehoznia, és el kell kezdenie az utazást, hogy igazi legendává váljon. Párbajozz valakivel egy maroknyi dollárért, de légy óvatos, most megsérülhetsz, vagy akár meghalhatsz, és ez azt jelenti, hogy elveszíted a karakteredet, és újat alkotsz. Ja, és ne feledd, most kimerül a lőszered, menj el a vegyesboltba és vegyél többet. Ahogy az lenni szokott, az új karakterek, fegyverek és forgatókönyvek egy továbbfejlesztett szalonnal érkeznek, ahol több hellyel lehet kapcsolatba lépni.

  4. szakasz: A város várossá válik

  Öltözz úgy, mint egy uram, halj meg, mint a többiek, esztétikusabb és játékmenet-kiegészítés, tudod, egy jó kulacs a zsebben megállíthat egy golyót. De légy óvatos, ha egy párbajban megsérülsz, könnyebben megölsz a következőben, tarts egy kis szünetet, hogy helyreállítsd az egészséged, vagy… látogass el a fodrászhoz, és egy perc alatt rendbe hoz… egy árért. Nem az egyetlen új haver a városban, új karakterek jönnek, és egy új NPC, a temetkezési vállalkozó, aki megörökít a Keresztek Völgyében. Végül, de nem utolsósorban, néha találhatunk majd különleges kártyákat, amelyekhez tárgycseppek is járnak.

  Extra színpad: Magnificent 7

  Csoportosíts barátaiddal a végső párbaj élményért. Megpróbálja kirabolni a bankot? Legyen óvatos, talán vannak más felek, amelyek megpróbálják megállítani.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Sport Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2017-02-23
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Unforgiven VR termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek