Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    WAR PARTY

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 777770

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 880 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek


    Az ókorban egy hatalmas civilizáció virágzott, ötvözve a technológiát és a mágiát, hogy érvényesítse uralmát a világ felett. Évszakok teltek el a bukás óta, és a természet visszafoglalta helyét, vadállatok és dinoszauruszok újból a földön járkáltak.

    Az embertörzsek ebben a vad környezetben jelentek meg és nőttek fel. A rendelkezésükre álló eszközöket felhasználva, és kihasználva az Ősök erejét városaik és templomaik romjaiból, boldogulnak és harcolnak egymással a világ korlátozott erőforrásaiért.

    Vezesd győzelemre népedet, bővítsd törzsedet, és használd ki a vadállatok és az elveszett műtárgyak erejét. Formálja népét, hogy legyőzze riválisait, és mindenki vitathatatlan uralkodójává váljon.

    • Három egyedi frakció: Játssz a büszke „vadföldiek”, a fenyegető „nekromák” vagy a bosszúálló „Vithara” szerepében, mindegyik egyedi egységekkel, épületekkel, tehetségekkel és játékstílussal.
    • Kampány: Vezesd győzelemre választott frakciódat egy olyan konfliktusban, amely örökre megváltoztatja a világot. Küzdj meg egyedi küldetéseket kihívást jelentő célokkal, miközben felfedezed egy korábbi civilizációból származó ősi hatalom célját.
    • Túlélő mód Válaszd ki kedvenc frakciódat, és szállj szembe az egyre növekvő ellenséges hullámokkal. Élj túl, ameddig csak tudsz, és szerezz helyet a ranglistákon!
    • Csetepaté a mesterséges intelligencia ellen: Harcolj különféle témájú térképeken az MI ellen. Egyedül vagy barátokkal, válaszd ki a nehézséget!
    • Egyéni online többjátékos: Vegyünk egy csatát barátaival különböző játékmódokban egyéni beállításokkal!
    • Megfigyelő mód: Nézze meg a meccseket és elemezze a játékmenetet, hogy javítsa játékmenetét vagy tanuljon új stratégiákat.
    • Rangsorolt többjátékos és ranglisták: Küzdj meg más játékosokkal, szerezz pontokat a győzelmekért, és érj új magasságokat a ranglistákon!
    • Dedikált szerverek: A rangsorolt mérkőzéseket saját dedikált szervereinken játsszuk, hogy minden mérkőzésen tisztességes legyen.
    • In-Game Wiki: Tanuld meg a köteleket interaktívan, vagy tanuld meg az összes egységet szabadidődben a játékon belüli wiki segítségével.
    • Teljes testreszabás a gyorsbillentyűkkel: Minden művelet egy kívánt billentyűhöz köthető, hogy a játékot úgy irányítsa és játszhassa, ahogyan szeretné!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Stratégia
    Megjelenés dátuma: 2019-03-28
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a WAR PARTY termékhez

    Hasonló termékek