Warhammer 40,000: Space Marine

Cikkszám: 55150
Garancia: 1 hónap
Bruttó ár:
410 Ft 1 440 Ft
Steam
Kosárba - Digitális kód

Leírás

Öltsd magadra a fáradhatatlan űrgárdisták páncélját és verd vissza a túlerőben lévő idegeneket halálos fegyverarzenálod segítségével. 

Merülj el a tudományos fantasztikus irodalom valaha létrehozott leggazdagabb világának semmihez sem fogható kegyetlenségében.

Te vagy Titus százados, az Ultramarines rendház számtalan csatát látott veterán űrgárdistája, a Warhammer 40,000: Space Marine hőse. Orkok milliói özönlöttek el egy Birodalmi Kohóvilágot, a soha véget nem érő háborút vívó emberiség bolygó méretű gyárainak egyikét. 

Nem engedheted át ellenségeidnek, de óvakodj e világ árnyainak mélyén rejtező fenyegetéstől.

Mivel a felmentő flotta érkezése várat magára, Titus századosra és űrgárdistáira hárul a kulcsfontosságú létesítmények védelme. Osztaga élén lánckarddal és sorozatvetővel száll szembe az emberiség ellenségeivel.

  • Zsigeri küzdelem – Légy félelmet nem ismerő, megállíthatatlan űrgárdista. Nem bújsz el, nem rettensz meg semmitől, bármit elpusztítasz, ami az utadba áll.
  • Hadd arasson a halál – Az innovatív harcrendszernek hála lőfegyveredet közelharcira cserélni nem tart tovább egy szempillantásnál. Sosem nyújtott még ekkora élvezetet ellenfeleid elpusztítása.
  • Ismerd meg a Warhammer 40,000 komor jövőjét – Ámulj el a lenyűgöző tájak, a halálos ellenfelek, a pusztító harc és a mérhetetlen rombolás láttán.
  • Küzdj meg az interneten – Alkosd meg saját űrgárdistákból vagy káoszgárdistákból álló osztagodat és vegyél részt az akár 16 fős online küzdelmekben. Szerezz tapasztalatot, oldj fel új fegyvereket és páncélokat, szabd testre a Devestator, Assault és Tactical Marine karakterosztályokat.

Paraméterek*

Platform: Steam
Kiszerelés: Digitális
Típus: Játék
Műfaj: Akció
Megjelenés dátuma: 2011-09-08
Életkor: 18+
*A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!