Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Wartales

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1527950

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 16 420 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Csatlakozz Discordunkhoz!


    A Játékról





    Száz év telt el azóta, hogy a világ látta az egykor nagy Edorai Birodalom bukását a nemzetet elsöprő, példátlan pestis következtében. Az ezt követő zűrzavarban és bizonytalanságban bővelkedik a zsoldos munka, a banditizmus és a tolvajlás az egész országban, mivel a becsület már régen szinte teljesen elfeledett erény.




    Most készülj fel egy gátlástalan szereplők csoportjának vezetésére, akik ilyen tevékenységben gyönyörködnek egy hatalmas nyitott világban, ahol a harc, a halál és a gazdagság utáni vágy alakítja és meghatározza mindennapi életét. Nem vagy különleges, a kiválasztott vagy az évezredben egyszer hős, aki a béke új korszakát nyitja meg. A célod kizárólag az, hogy túlélj és boldogulj ebben a kemény és ellenséges világban.

    Csak a legbátrabbak és a legambiciózusabbak remélhetik, hogy a Wartalesben megírják történetüket!





    • Utazz végig a Wartales gigantikus világán, és fedezd fel annak minden szegletét a hírhedtség, gazdagság és elismerés után.

    • Fedezze fel a nyüzsgő és nyüzsgő falvakat, az elfeledett idők maradványait, az elhagyott bányákat, az elhagyatott táborokat és még sok minden mást, amelyek ellepik ezt a hatalmas kontinenst, miközben feltárja a világ történelmét.




    • Küzdj ki magad a veszélyes helyzetekből a taktikai, körök alapú harc új csavarjával, miközben vadállatokkal, rettenthetetlen banditákkal és még sok mással kell szembenézned...

    • Toborozzon új társakat számos egyedi specializációval, készségkészlettel, fegyverpreferenciával, ami rengeteg lehetséges építkezést eredményez.

    • Fogadjon el olyan szerződéseket, amelyek segítségével megvédheti, felszabadíthatja és megmentheti az ország számos lakosát, legyenek azok jóindulatú emberek, akik csak igyekeznek utat törni maguknak, vagy kevésbé tisztességes indíttatásúak...

    • Gyűjts jutalmakat! A legjelentéktelenebb tolvajoktól a leghírhedtebb vidékekig, nincs olyan, hogy a nyereség túl kicsi ahhoz, hogy elvigye.




    • Növelje saját és társai képességeit egy mély és intuitív RPG-progressziós és alkotási rendszerrel.

    • Javítsd csoportod felszerelését anyagok gyűjtésével, valamint új, erős fegyverek és eszközök készítésével.

    • Fejlessze táborát, új kényelmi felszerelésekkel, eszközökkel és felszereléssel, hogy növelje csoportja morálját és hatékonyságát.



    https://store.steampowered.com/app/1527950/Wartales
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Stratégia Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2021-12-01
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Wartales termékhez

    Hasonló termékek