Wasteland 2: Director's Cut

Bruttó ár:
8 510 Ft 9 250 Ft
Steam
A termék jelenleg nem rendelhető

Leírás

Wasteland 2 egy stratégiai RPG, hogy a néző vagy a taktikai körökre csaták, a fejlesztés a karakterek a stílus RPG és döntések, amelyek hatással vannak egy út és egy felejthetetlen leadott karakterek. 

Ez az 1988-as Wasteland játék közvetlen folytatása, az első post-apokaliptikus PC RPG és az ihlet a Fallout sorozat számára. 

A Wasteland felszabadulásáig egyetlen CRPG sem engedélyezte a csoport tagjainak ellenőrzését és taktikai parancsokat, és nem volt helye erkölcsi döntéseknek arra, hogy befolyásolják a szerencsejáték-világot. 

Wasteland úttörő volt a problémák megoldásában, több lehetőség is végződik a választott rendszer és a következmények, és ne időben a tipikus megoldások hlavolavom egyetlen út. 

Éppen ellenkezőleg, megadta neked a lehetőséget, hogy saját stílusában játsszon a játékkal. 

Meglepő és sok szempontból innovatív örökséget megőrzött a Wasteland 2-ben, természetesen korszerűsített formában. 

Merüljön el taktikai pull-off-ként, amelyek tesztelik a stratégiai képességek határait, hogy harcoljanak a túlélésért egy kegyetlen világban, ahol csak a durva erő nem elég. 

Felszerelje Ranger készülékét a legpusztítóbb fegyverekkel és álljon készen a lehető legmagasabb pusztításra RPG stílusú karakterekkel, amelyek az eredeti Wasteland-t olyan brutálisvá tették. 

Mentse el a szövetségeseket egy bizonyos halál előtt, vagy hagyd, hogy elpusztuljanak. A döntés rajtad áll, de készen áll arra, hogy szembenézzen a következményekkel. 

A Wasteland pokol földje várja, hogy megaláztassák ... vagy amikor meghalnak. 

Tapasztalja meg robbanásveszélyes és halálos csapatmunkáját Wastalend rablókkal, mutánsokkal és robotokkal, akik tesztelik a tervezési és taktikai korlátait. 

Nem akarsz kulcsot keresni az ajtóhoz? Nyissa ki a zárat egy gyújtógyertyával, rántsa be az ajtót vagy dobja be a levegőbe egy rakétavetővel! Kétszer is megtapasztalhatja ugyanazt a játékélményt, köszönhetően a döntések több százának és a rövid és hosszú távú hatásoknak, valamint akár 100 órányi játékidőnek. 

Több tucat játékidő, több száz karakter, a Rangers ezer változata, több mint 150 fegyver és több tucat készség! 

Továbbfejlesztett klasszikus RPG játék. Az igazgató vágása magában foglalja: Teljesen kidolgozott karakterekkel és szintekkel ellátott grafika, kiterjedt szinkronizálás több tízezer sorral és új funkciók, melyek tökéletes verziót nyújtanak a Wasteland 2-nek. 

Paraméterek

Műfaj: Indie, Kaland, Stratégia, Szerepjáték
Megjelenés dátuma: 2014-09-19
Típus: Játék
Kiadó: inXile Entertainment
Kiszerelés: Digitális
Platform: Steam
Életkor: 18+

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!