Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    WRC 10

    Xbox Series Dobozos

    Kategória: Xbox Dobozos Játékok

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    A NACON és a KT Racing stúdió a WRC 9 sikerességére alapozva elhozta a széria 10. epizódját, amely a közelgő FIA World Rally Championship 50. jubileumi évadja előtt tiszteleg. A Retrospective mód külön erre az alkalomra lett kitalálva, ahol a játékosoknak lehetőségük van a saját bőrükön megtapasztalni a WRC történelem 19 legmeghatározóbb versenyét. Nem csak a versenyek, mint például az Acropolis Rally és a Rallye Sanremo, de az autók is remek múltidézésül szolgálnak, hiszek akár az Alpine Renault A110-el is száguldozhatunk.
    Azonban nem csak a múltbél dolgokban tapasztalható újítás, ebben a játékban már megtalálható lesz a Croatia Rally, Rally Estonia, Ypres Rally Belgium és a RallyRACC Rally de Espana is, amelyek a való életben is a 2021-es WRC naptár részei. Ezeken a versenyeken részt vehetnek a játékosok az 52 hivatalos csapat valamelyikének versenyzőjeként (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC), olyan sztárokat legyőzve, mint Sebastien Ogier, Ott Tanak, Thierry Neuville, Oliver Solberg, vagy Adrien Fourmaux.
    A KT Racing ismét odafigyeld a WRC 9-ben kapott visszajelzésekre és még tovább fejlesztette a játékélményt, hogy a játékosok minél életszerűbbben tapasztalhassák meg a rally világát. Idén előszőr a játék fenállása során a versenyzőknek lehetőségük van saját dizájnt beállítani autójuknak, illetve a karrier módban létrehozni saját csapatukat.
    Egyéb tulajdonságok
    Megjelenés dátuma: 2019-09-02
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a WRC 10 termékhez

    Hasonló termékek