Kosár
  Összesen : 0 Ft

  Hogyan tudok rendelni?

  A honlapon a megvásárolható termékek lényeges tulajdonságairól az egyes termékeknél szereplő leírásokban/paraméterekben adunk tájékoztatást. A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek valamint tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban.
  A rendelés leadása során létrehozzuk a vásárlói fiókját, ahol áttekintheti rendeléseit, számláit valamint az Elektronikus licenszkódokat is elérheti.

  1. Ajánlattétel
  A termék(ek) kosárba tehető(ek) főöldalról, kategóriaoldalról, valamint a termékoldalról egyaránt.

  2. Kosár
  Ezt követően a "Kosár" menüpontban tekintheti meg a megrendelt tételeket. A menüpontban növelheti / csökkentheti a megrendelt termékek darabszámát valamint a jobb oldalon található "x" gomb segítségével törölhető a termék. A Kosár menüpontban megadhatja kuponkódját, amennyiben rendelkezik vele.

  3. Pénztár
  "Tovább a pénztárhoz" gomb segítségével kezdheti meg a rendelés leadását. Itt első lépésként kapcsolattartási email címét kell megadnia. Amennyiben a megadott email cím nem rendelkezik vásárlói fiókkal, úgy az Ön által választott jelszót is meg kell adnia.

  4. Szállítási mód
  Szállítási mód kiválasztása: Elektronikus kézbesítés (Csak is kizárólag Elektronikus licenszkódok esetén), MPL Futár (Házhozszállítás), MPL Postán maradó, MPL PostaPont, MPL Csomagautomata, Packeta átvevőhelyek, FoxPost automata. A szállítási mód kiválasztását követően kapcsolattartási telefonszám megadása is szükséges.
  A kiválasztott szállítási mód után adja meg a PONTOS szállítási címet.

  5. Fizetési mód
  Fizetési mód kiválasztása: Online Bankkártyás fizetés (Barion), Online Bankkártyás fizetés (SimplePay), Átutalás, PaySafeCard, PayPal, Utánvétel. Egyes fizetési módok tartalmazhatnak tranzakciós költségeket is.

  6. Véglegesítés
  A rendelés véglegesítésénél ellenőrizheti/módosíthatja a szállítási/számlázási címet, szállítás módját, fizetés módját. A véglegesítés menüpontban áttekintheti a fizetendő végösszeget is. A megrendelés leadása során elfogadja az Általános Szerződési Feltételek-et és az Adatvédelmi irányelvek-et. A "Rendelés leadása" gomb segítségével adja át a webáruháznak a megrendelését.


  A rendelése állapotáról a Rendeléseim menüpontban, valamint az ügyintéző kollégáktól kaphat információt.