Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    1MORE S1001BT Bluetooth hangszóró fekete

    Kategória: Bluetooth hangszóró

    Cikkszám: MG-S1001BT

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    DSP technológia
    A digitális jelfeldolgozás (DSP) technológia szabályozza a frekvencia kimenetet, amikor a hangerőt megváltoztatják. Ennek a DSP lapkakészletnek az algoritmusa képes a magas, a közép- és a mélyhangok dinamikus beállítására, hogy fenntartsa a kiegyensúlyozott hangteret, függetlenül attól, hogy milyen hangerőn hallgatja, hogy tisztább és természetes hangot adjon.
    HiFi hangzás
    1 sík mélysugárzó és 1 magassugárzó kompakt kialakításban tiszta magasakat és ütős basszust biztosít. A Grammy díjas hangmérnök, Luca Bignardi az összes 1MORE terméket finomhangolja annak érdekében, hogy pontosan ábrázolja a művész hangját.
    Beépített mikrofon
    Az egyedülálló lapos kivitel és a beépített mikrofon ideális telefonhívások fogadására vagy konferenciahívások lebonyolítására.
    Több hangszóró párosítása
    Hallgasson meg egy hangszórót mono módban, vagy két hangszórót sztereó módban több hallgatási élménnyel. Helyezzen két hangszórót a szobába, hogy teljesen magával ragadja a sztereó hangélmény.
    Vízálló külső
    Speciális tartós nanobevonattal és IPX4 vízállósággal.
    1MORE
    Az 1MORE az alábbi küldetéssel alakult: Legyen fiatal, vagy idős, mindenki megérdemli, hogy a zenehallgatás során úgy hallja a kész művet, ahogy azt az előadó, a szerző és ahogy a hangmérnök elképzelte.
    Az 1MORE többet kínál azáltal, hogy túllép az iparági szabványokon keresztül a forradalmi innováció, a formatervezés és a minőség révén. Semmi nem kerülhet közéd és a zene közé, mert minden nagyszerű technológia célja az, hogy a valóságot mutassa.
    A szigorú tervezés, a korszerű gyártás és a hiteles marketing révén olyan megfizethető technológiát biztosítunk, amelyet egyetlen más márka sem képes.
    Műszaki adatok

    • Meghajtók: 1,9 cm magas és 8,3 cm mély

    • Impedancia: 4 Ohm

    • Anyag: Alumínium / Műanyag

    • Zene / beszélgetési idő: 12 óra

    • Akku kapacítás: 2600 mAh

    • Vízállóság: IPX4

    • Névleges kimeneti feszültség: 30W

    • Bluetooth hatótáv: 10 m

    Össz teljesítmény 30 Watt
    Bluetooth kapcsolat igen
    Vízállóság IPX4
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a 1MORE S1001BT Bluetooth hangszóró fekete termékhez

    Hasonló termékek