Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    1TB Apacer M.2 AS2280Q4U SSD meghajtó (AP1TBAS2280Q4U-1)

    Kategória: SSD

    Cikkszám: AP1TBAS2280Q4U-1

    • 42 560 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Egy világot tölt be egy pillanat alatt

    Az AS2280Q4U villámgyors PCIe Gen4 x4 interfésze teljes mértékben megfelel az NVMe 1.4 szabványnak. Akár 7400/7000 MB/s-os szekvenciális olvasási/írási teljesítményével kétszer olyan gyors, mint a Gen3 SSD, és 15-ször gyorsabb, mint a SATA SSD, így páratlan teljesítményt nyújt a játékosok és a videókészítők számára.

    Pontosan megfelel a PS5 specifikációinak

    A 3D NAND vakuval épített AS2280Q4U akár 2 TB-os kapacitást is kínál, és nagyobb hatékonyságot és megbízhatóságot biztosít. Minden tekintetben megfelel a PS5 M.2 SSD követelményeinek, így egyszerű megoldást jelent a PS5 extra tárhelyének növelésére.

    Finom tervezési esztétika

    Van egy esztétikai hasonlóság, amely tökéletes partnere a PS5-nek megjelenésében. Tartalmaz egy hőelvezető menetet isis, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a PS5 DualSense vezérlőjének nyílásához hasonlítson

    Dedikált fém hűtőborda a jobb hűtés érdekében

    Az AS2280Q4U SSD dedikált hőelosztót kínál speciális elterelő vágási kialakítással, amely hatékonyan csökkenti a PCIe 4.0 SSD hőmérsékletét akár 35%-kal. Így a játékosoknak nem kell aggódniuk a magasabb hőmérséklet miatti teljesítménycsökkenés miatt.

    Az adatvédelmi mechanizmus egyenletes teljesítményt biztosít

    Annak érdekében, hogy a felhasználók számára hibátlan nagy sebességű élményt nyújtson, az AS2280Q4U számos beépített védelmi technológiával rendelkezik. Az SLC-gyorsítótárazás egy olyan technológia, amely hatékonyan biztosítja az adatok helyes és stabil tárolását. A beépített fejlett kopáskiegyenlítő technológiával és az automatikus hibajavító funkciókkal nemcsak az SSD élettartamát hosszabbítja meg, és javítja a működési stabilitást, hanem biztosítja a termék egyenletes teljesítményét a hosszú távú használat után is.

    Hűtőbordával a magassága: 10,8 mm

    Egyéb tulajdonságok
    Kapacitás: 1000 GB
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a 1TB Apacer M.2 AS2280Q4U SSD meghajtó (AP1TBAS2280Q4U-1) termékhez

    Tisztelt Vásárlónk!

    Fizetésnél ingyenes adattörlő kódot biztosítunk Önnek, amelyet a "rendeléseim" menüpontból érhet el sikeres átvétel után: https://www.xupe.hu/fiok/rendelesek.
    Futárszolgálattól függően az átvétel visszaigazolása több időt is igénybe vehet.

    A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

    További információk
    a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles

    Hasonló termékek