Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  3mk ARC+ Huawei Mate 20 Pro kijelzővédő fólia

  Kategória: Kijelzővédő fólia

  Cikkszám: 5903108349543

  • 4 905 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Védelem az ívelt képernyőhöz

  Az ívelt kijelző igazi kihívást jelent a fólia- és üvegtervezők számára. Előfordul, hogy a védelem leválik, ami gyengébb védelmet eredményez. A megoldás? Az ARC+ fólia, amelyet az ívelt képernyők igényeit szem előtt tartva terveztek. Széltől peremig tapad, így védi a teljes kijelzőt.

  Félig nedves telepítés

  Miért döntöttek a szerelőgél segítségével történő telepítés mellett? Először is, ezzel a módszerrel tökéletes eredményt érhet el: a fólia könnyen felszerelhető, a fólia tökéletesen tapad a készülékre, még a széleken is, és nem válik le. A fólia pozícióját is könnyen megváltoztathatja a kijelzőn a telepítés során.

  150%-kal erősebb képernyő

  Értékeli az olyan védelmet, amely növeli a kijelző biztonságát, miközben láthatatlan marad? Az ARC+ egy olyan megoldás, amely mindkettőre képes. A mindössze 0,17 mm vastag és akár 150%-kal megerősített képernyővel megkíméli a karcolásoktól és ütésektől.

  Tökéletes átláthatóság

  Attól tart, hogy a fólia felhelyezésekor romlik a színtelítettség vagy az élesség? Egyáltalán nem! A fólia szerkezete biztosítja, hogy a vetített tartalom valódi színei megmaradjanak. Az ARC+™ fólia garantálja a tökéletes színvisszaadást a képernyőn és a kiváló tisztaságot!

  Öngyógyítás

  Hogy az ARC+ fóliát még praktikusabbá tegyék, beépítettek egy Self-Heal bevonatot. A fólia 24 órán belül öngyógyítja a kisebb karcolásokat és sérüléseket. A védelem használata a lehető legkényelmesebb, mert még tovább élvezheti a tökéletesen sima fóliát!

  Kompatibilis az olvasójával

  Olyan védelmet keres, amely támogatja telefonja ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+ remek választás: a fólia egyenletes, sima, érintésérzékeny felülettel rendelkezik. Hatékony képernyőfeloldást és kiváló érzékenységet biztosít.

  A PZH által jóváhagyva

  Egy dscout kutatási kísérlet kimutatta, hogy az átlagos felhasználó naponta közel 2,5 órán át tartja a kezében a telefonját. Az ARC+ az Országos Higiéniai Intézet tanúsításával garantálja, hogy nem tartalmaz káros anyagokat és biztonságos az egészségre - függetlenül attól, hogy mennyi időt tölt a telefonjával.

  RoHS tanúsítvánnyal

  A telefonok védelménél szem előtt tartjuk a bolygóról való gondoskodást. Az ARC+ független laboratóriumban RoHS-tanúsítványt kapott - ez azt jelenti, hogy környezetbarát és a nehézfémekre és veszélyes anyagokra (többek között ólomra, higanyra és kadmiumra) vonatkozó szigorú uniós irányelvek betartásával készült.

  Csomagtartalom:
  • 1db ARC+ képernyőhöz
  • Pormentes kendő
  • Nedvesített kendő
  • Szerelőgél
  • Anti-buborék kártya
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a 3mk ARC+ Huawei Mate 20 Pro kijelzővédő fólia termékhez

  Hasonló termékek