Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  3mk Flexible Glass Huawei Mate 20 Edzett üveg kijelzővédő

  Kategória: Kijelzővédő fólia

  Cikkszám: FLEXGLHM20

  • 4 790 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Védelem, amit nem láthat

  Fontos az okostelefon eredeti megjelenése. Ezért olyan üveget alkottak, amely nemcsak ragyogóan védi a képernyőt, hanem ráadásul szinte láthatatlan is. A kevesebb mint fél milliméteres vastagság igazán nehezen látható és érezhető az ujja alatt. Ennek eredményeképpen olyan érzése lesz, mintha az ujja a sima üvegen siklana. Szilárd védelemre van szüksége diszkrét formában? Válassza a FlexibleGlass-t!

  Védelem, erős, mint mindig

  A képernyő 250%-os megerősítése mindent megváltoztat. A Flexxel a magasból kemény felületre történő zuhanások veszélytelenné válnak telefonja képernyőjére nézve. A kijelzővédő elnyeli az ütközés energiáját, így hatékonyan védi a kijelzőt a töréstől. Ezért a FlexibleGlass segítségével stressz nélkül használhatja telefonját még akkor is, ha sziklákra mászik.

  Tökéletesen sima képernyő

  A FlexibleGlass rendkívül karcálló a kiegészítő kerámiarétegnek köszönhetően, amely 7H üvegkeménységet biztosít. Ezzel a hibriddel biztos lehet benne, hogy telefonja képernyője hosszú használat után is olyan lesz, mint új korában. Az okostelefont a zsebében vagy a táskájában tarthatja a kulcsaival együtt, ez a kijeelzővédő pedig biztosítja, hogy egyetlen karcolás sem jelenik meg a kijelzőn.

  Testre szabottan

  Válassza a telefonmodelljének dedikált Flexet. Így biztos lehet benne, hogy az üveg megvédi a kijelzőjét. Ráadásul hibrid üvege a kényelmes Fit-In pozicionáló matricák segítségével gyorsan és tökéletesen tapad a képernyőre. Válassza a teljes kijelzővédelmet és a problémamentes telepítést. Válassza a FlexibleGlass-t!

  Védi a biztonságát

  A FlexibleGlass nemcsak okostelefonja képernyőjét védi, hanem az Ön biztonságára is vigyáz. A Flex speciális antimikrobiális bevonata védelmet nyújt a vírusok és baktériumok ellen. Naponta több tucatszor érünk hozzá okostelefonunk képernyőjéhez, érdemes tehát nemcsak a készülékünk biztonságára, hanem saját magunk biztonságára is gondolni. Helyezze megbízható kijelzővédőt a képernyőjére, és felejtse el az okostelefonjára leselkedő veszélyeket!

  Azonnali reakció az érintésre

  Semmi sem bosszantóbb, mint egy nem reagáló képernyő. Ezért gondoskodtak arról, hogy a FlexibleGlass tökéletesen reagáljon az ujja érintésére. Ha szeret játszani a telefonján, válassza a hibridet. Biztosan nem fog cserbenhagyni. Érintés és akció. Ráadásul a kijelző az olefób rétegnek köszönhetően védve van a szennyeződésektől. Ragassza fel a Flexet, és élvezze a rendkívül érzékeny és tiszta képernyőt!

  Egyszerű telepítés

  Néhány ügyes mozdulat, és az üveg - tökéletesen elhelyezve - máris a kijelzőn van. A Fit-In pozicionáló matricáknak köszönhetően az üveget pontosan illeszti a képernyőre.

  A Nemzeti Higiéniai Intézet által jóváhagyott

  Egy dscout kutatási kísérlet kimutatta, hogy az átlagos felhasználó naponta közel 2,5 órán keresztül tartja a kezében a telefonját. A FlexibleGlass az Országos Higiéniai Intézet tanúsításával garantálja, hogy nem tartalmaz káros anyagokat és biztonságos az egészségre - függetlenül attól, hogy mennyi időt tölt a telefonjával.

  RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik

  A telefonok védelménél szem előtt tartja a bolygóról való gondoskodást. A FlexibleGlass független laboratóriumban RoHS-tanúsítványt kapott - ez azt jelenti, hogy környezetbarát, és a nehézfémekre és veszélyes anyagokra (többek között ólomra, higanyra és kadmiumra) vonatkozó szigorú uniós irányelveken belül marad.

  Csomagtartalom:
  • 1 db FlexibleGlass képernyőhöz
  • Fit-In matricák - az üveg egyszerű elhelyezéséhez
  • Dust-Fix csíkok - a porszemcsék eltávolításának elősegítésére
  • Anti-Bubble Card - a légbuborékok eltávolításához
  • CleaningSet - a képernyő tisztításához
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a 3mk Flexible Glass Huawei Mate 20 Edzett üveg kijelzővédő termékhez

  Hasonló termékek