Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    3mk Flexible Glass Huawei Mate 20 Edzett üveg kijelzővédő

    Kategória: Kijelzővédő fólia

    Cikkszám: FLEXGLHM20

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Védelem, amit nem láthat

    Fontos az okostelefon eredeti megjelenése. Ezért olyan üveget alkottak, amely nemcsak ragyogóan védi a képernyőt, hanem ráadásul szinte láthatatlan is. A kevesebb mint fél milliméteres vastagság igazán nehezen látható és érezhető az ujja alatt. Ennek eredményeképpen olyan érzése lesz, mintha az ujja a sima üvegen siklana. Szilárd védelemre van szüksége diszkrét formában? Válassza a FlexibleGlass-t!

    Védelem, erős, mint mindig

    A képernyő 250%-os megerősítése mindent megváltoztat. A Flexxel a magasból kemény felületre történő zuhanások veszélytelenné válnak telefonja képernyőjére nézve. A kijelzővédő elnyeli az ütközés energiáját, így hatékonyan védi a kijelzőt a töréstől. Ezért a FlexibleGlass segítségével stressz nélkül használhatja telefonját még akkor is, ha sziklákra mászik.

    Tökéletesen sima képernyő

    A FlexibleGlass rendkívül karcálló a kiegészítő kerámiarétegnek köszönhetően, amely 7H üvegkeménységet biztosít. Ezzel a hibriddel biztos lehet benne, hogy telefonja képernyője hosszú használat után is olyan lesz, mint új korában. Az okostelefont a zsebében vagy a táskájában tarthatja a kulcsaival együtt, ez a kijeelzővédő pedig biztosítja, hogy egyetlen karcolás sem jelenik meg a kijelzőn.

    Testre szabottan

    Válassza a telefonmodelljének dedikált Flexet. Így biztos lehet benne, hogy az üveg megvédi a kijelzőjét. Ráadásul hibrid üvege a kényelmes Fit-In pozicionáló matricák segítségével gyorsan és tökéletesen tapad a képernyőre. Válassza a teljes kijelzővédelmet és a problémamentes telepítést. Válassza a FlexibleGlass-t!

    Védi a biztonságát

    A FlexibleGlass nemcsak okostelefonja képernyőjét védi, hanem az Ön biztonságára is vigyáz. A Flex speciális antimikrobiális bevonata védelmet nyújt a vírusok és baktériumok ellen. Naponta több tucatszor érünk hozzá okostelefonunk képernyőjéhez, érdemes tehát nemcsak a készülékünk biztonságára, hanem saját magunk biztonságára is gondolni. Helyezze megbízható kijelzővédőt a képernyőjére, és felejtse el az okostelefonjára leselkedő veszélyeket!

    Azonnali reakció az érintésre

    Semmi sem bosszantóbb, mint egy nem reagáló képernyő. Ezért gondoskodtak arról, hogy a FlexibleGlass tökéletesen reagáljon az ujja érintésére. Ha szeret játszani a telefonján, válassza a hibridet. Biztosan nem fog cserbenhagyni. Érintés és akció. Ráadásul a kijelző az olefób rétegnek köszönhetően védve van a szennyeződésektől. Ragassza fel a Flexet, és élvezze a rendkívül érzékeny és tiszta képernyőt!

    Egyszerű telepítés

    Néhány ügyes mozdulat, és az üveg - tökéletesen elhelyezve - máris a kijelzőn van. A Fit-In pozicionáló matricáknak köszönhetően az üveget pontosan illeszti a képernyőre.

    A Nemzeti Higiéniai Intézet által jóváhagyott

    Egy dscout kutatási kísérlet kimutatta, hogy az átlagos felhasználó naponta közel 2,5 órán keresztül tartja a kezében a telefonját. A FlexibleGlass az Országos Higiéniai Intézet tanúsításával garantálja, hogy nem tartalmaz káros anyagokat és biztonságos az egészségre - függetlenül attól, hogy mennyi időt tölt a telefonjával.

    RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik

    A telefonok védelménél szem előtt tartja a bolygóról való gondoskodást. A FlexibleGlass független laboratóriumban RoHS-tanúsítványt kapott - ez azt jelenti, hogy környezetbarát, és a nehézfémekre és veszélyes anyagokra (többek között ólomra, higanyra és kadmiumra) vonatkozó szigorú uniós irányelveken belül marad.

    Csomagtartalom:
    • 1 db FlexibleGlass képernyőhöz
    • Fit-In matricák - az üveg egyszerű elhelyezéséhez
    • Dust-Fix csíkok - a porszemcsék eltávolításának elősegítésére
    • Anti-Bubble Card - a légbuborékok eltávolításához
    • CleaningSet - a képernyő tisztításához
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek