Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    3Mk Hybrid Apple Watch S7/S8/S9 Kijelzővédő üveg - 41 mm

    Kategória: Kijelzővédő fólia

    Cikkszám: 3MK-GW-AW41-FG

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Vigyázz, kész, indulás!
    A sportban kitérsz. És az életben? Ütközés, karcolás, esés. Ajtók, karosszéria, aszfalt - minden veszélyt jelenthet az okosórádra. A kezedben lévő óra többszörösen sérülékenyebb, mint egy okostelefon. Vigyázz rá ugyanúgy, mint a telefonodra.

    Bizonyított védelem
    Az edzőteremben vér, verejték és könnyek - mi valódi túlélési iskolával rendelkező képernyővédőket kínálunk. A Watch Protection™ 250%-kal erősíti az óra számlapját. Az ütésvizsgálat nem minden - az Ön és a környezet biztonságát is ellenőrizzük. A Watch Protection™ RoHS tanúsítvánnyal és PZH jóváhagyással rendelkezik.

    Egyszerű telepítés
    Hogyan védhetem meg hatékonyan a készülékemet? A siker titka a bevált termékben és a megfelelő telepítésben rejlik. A Watch Protection™ telepítési módját pontosan megválasztottuk, figyelembe véve a kijelző felépítését. A sík képernyővédő a szokásos módon - zselé nélkül - telepíthető. A lekerekített képernyő védelmét - géllel. Ez kiváló hatást és tapadást biztosít, garantálva a rendkívüli tartósságot!

    Figyelembe veszi a különbségeket
    A top okosórák nem csak paraméterekben, hanem kialakításban is különböznek egymástól. A Watch Protection™ tervezésénél minden részletet figyelembe vettünk: a perem lekerekítését, a domborúságot és a pontos méreteket. A védelem az alkatrésztől függően legfeljebb 0,2 mm vastag, és nem zavarja az óra megjelenését.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek