Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  3mk Lens Protection Motorola Moto G82 5G kamera védő üveg

  Kategória: Kameravédő fólia

  Cikkszám: 5903108477970

  • 2 810 Ft
   Nettó ár: 2 213 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Légy szabad

  Ön is vásárol egy új telefont, a kamerára fordítja a legnagyobb figyelmet? A kiváló optikájú okostelefonok korában a digitális fényképezőgépeket a fiókban hagyjuk. A napi működés azonban érezhető a telefon lencséje, ezért védje meg a Lens Protection ™ hibrid üveggel.

  Ütésálló

  Nem tudod megjósolni, mi fog veled történni - mi sem. Ezért adjuk a legmegbízhatóbb megoldást! Kombináltuk a fólia rugalmasságát az üveg szilárdságával, így létrehozva a kamera lencséjének repedésmentes hibrid védelmét. A Lens Protection ™ akár 200%-kal is megerősíti a lencsét.

  Karcálló

  Beszélgetsz a barátaiddal, egy kicsit túl sokat teszed a telefont az asztalra és ... Brr! Állj! Többé nem kell aggódnia, hogy megkarcolja a kamerát. A Lens Protection ™ a Wolf-Wilburn-skála szerinti 7H karcolás elleni védelmet nyújt a kiegészítő kerámia bevonatnak köszönhetően.

  Szinte láthatatlan

  Bizonyos kérdésekben mindannyian nagyra értékeljük a diszkréciót. A Lens Protection ™ olyan, mint egy titkos ügynök - észrevétlen. A kamerának nincs szüksége további kijelzőre. A hibrid üveg mindössze 0,16 mm vastag! Ez olyan kevés, hogy nehéz ezt a paramétert " vastagságnak " nevezni.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek