Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  3mk Matt Case Samsung Galaxy A55 5G Tok - Fekete

  Kategória: Telefontok

  Cikkszám: 3M005699

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A minőség és a design egy megbízható páros, amely kiváló védelmet és nagyszerű megjelenést biztosít okostelefonjának! Biztos lehet benne, hogy ez az tok soha nem hagyja cserben. Az innovatív és kellemes tapintású anyag, a tökéletesen párnázott technológia és egyben az elegáns kivitel egy módja annak, hogy évekig megőrizze a tökéletes megjelenést.

  A Matt tok tökéletesen elnyeli az ütés erejét. Az Absorber125™ ellenállási osztály megerősíti, hogy a Matt tokkal védett telefon nem szenvedett sérülést, miután 26-szor leejtették 125 cm-es magasságból. Ez magasabb, mint a katonai fokozatú védelem.

  Ismerje meg az első tokot a piacon, amelyet könnyen tisztán tarthat. A kiváló kidolgozásnak köszönhetően mosógépben is mosható más ruhákkal vagy anyagokkal együtt. 

  A tok felépítése kompatibilis az indukciós telefontöltőkkel, így kényelmesen, vezeték nélkül töltheti telefonját a tok eltávolítása nélkül.

  Nagyon rugalmas, és tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, megvédi a homok és a por káros hatásaitól. A képernyőt a tok enyhén megemelt szélei védik, precíz kivágásokkal is rendelkezik az összes szükséges porthoz.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a 3mk Matt Case Samsung Galaxy A55 5G Tok - Fekete termékhez

  Hasonló termékek