Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    3mk Matt Case Xiaomi Poco X3 Pro Szilikon Tok - Fekete

    Kategória: Telefontok

    Cikkszám: 5903108368711

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A minőség és a dizájn megbízható páros, amely kiváló védelmet és nagyszerű megjelenést biztosít okostelefonodnak! Biztos lehet benne, hogy ez a tok soha nem hagyja cserben. Az innovatív és kellemes tapintású anyag, a tökéletesen párnázó technológia és az ugyanakkor elegáns kivitelezés lehetővé teszi, hogy a tökéletes megjelenés évekig megmaradjon.

    Fokozott tartósság
    Milyen elvárásai vannak, amikor új tokot tesz a telefonjára?
    Értékeli a karcolásokkal, elszíneződésekkel és ujjlenyomatnyomokkal szembeni ellenállást?
    Szeretné, ha a tok tökéletesen illeszkedne, a részletekre odafigyelve készülne, és hosszú ideig megőrizné a jó megjelenését?
    Ez a Matt Case - a 3mk fokozott tartósságú tokja.

    Ütésállóság tesztelve
    A Matt Case tökéletesen védi telefonodat ejtés közben, elnyelve az ütközés erejét. Az Absorber125™ ellenállási osztály megerősíti, hogy a Matt Case által védett telefon nem szenvedett kárt, miután 125 cm magasságból 26-szor leejtették. Ez magasabb, mint a katonai szintű védelem.

    Könnyen tisztítható
    Ismerje meg a piacon az első olyan tokot, amelyet könnyen tisztán tarthat. A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően mosógépben moshatja más ruhákkal vagy szövetekkel együtt. Nincs súrolás, nincs erős mosószer, nem kell másik terméket vásárolnod.

    Egyszerű vezeték nélküli töltés
    A Matt Case szerkezet kompatibilis az indukciós telefontöltőkkel, így kényelmesen, vezeték nélkül töltheti telefonját a tok eltávolítása nélkül.

    Védelem a szennyeződések ellen
    A Matt Case nagyon rugalmas, és tökéletesen illeszkedik a telefonra, megvédve azt a homok és a por káros hatásaitól. A képernyőt a tok enyhén megemelt szélei védik, kompatibilis a szemüvegekkel és a 3mk fóliákkal.

    Tervezési pontosság
    A Matt Case védi az összes kiálló gombot, az EasyClick™ Buttons szabvány pedig teljes érintésérzékenységet garantál. A Matt Case emellett precíz kivágásokkal rendelkezik az összes szükséges telefonaljzat számára.

    Lencse védelme
    A matt tok a lencsék körül kiemelkedő élekkel rendelkezik. Amikor leteszi a telefont, a lencsék nem érnek közvetlenül a felülethez, és tökéletesen védve vannak a törés ellen.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek