Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  ACEFAST B1 mini autós töltő USB-A + USB-C 38W (6974316280330)

  Kategória: Autós Töltők

  Cikkszám: 6974316280330

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Töltse fel gyorsan és biztonságosan készülékeit az autóút során! Az Acefast 38W-os autós töltője támogatja a gyorstöltést, és lehetővé teszi 2 eszköz egyidejű töltését. A többszintű védelem biztosítja a töltő és a csatlakoztatott eszköz hatékony védelmét.


  Egyszerre 2 eszköz gyors töltése
  A töltő támogatja a 20W-os Power Delivery, a Quick Charge 3.0, a Huawei FCP és a Samsung AFC gyorstöltést. Mindössze 30 perc alatt feltöltheted iPhone 12 készüléked akkumulátorának 50%-át! Ráadásul egyszerre 2 készüléket is csatlakoztathatsz hozzá. Kényelmesen töltheti okostelefonját és táblagépét utazás közben az autóban.


  Különböző autókhoz illeszkedik
  A töltőt könnyedén használhatod mind a személyautókban, mind a 12 vagy 24 voltos szivargyújtó aljzattal rendelkező teherautókban. A terméket a piacon kapható legtöbb telefonnal való széles körű kompatibilitás jellemzi. Ráadásul akár 50%-kal kisebb, mint a hagyományos töltők.


  Átfogó védelem
  A készülék tökéletesen illeszkedik a szivargyújtó aljzatba, és még göröngyös úton is stabil marad. A vezérlőchip intelligensen igazítja az áramot a csatlakoztatott készülékhez. Számos védelem véd többek között a túlterhelés, túlmelegedés és túlfeszültség ellen.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek