Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Achtung! Cthulhu Tactics

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 874460

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 280 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek



    Hívd ki a náci terror rémisztő uralmát, és küzdj meg egy halhatatlan gonosszal Achtungban! Cthulhu Tactics; körökre osztott taktikai stratégiai játék, amely a díjnyertes Achtung! Cthulhu univerzum.

    Ebben a tomboló titkos háborúban, amely Európa-szerte zajlik, kimondhatatlan sötétség terjeng a Föld alatt és a Félelem Erdejében. Az ismeretlen az árnyékban lapul, és bármi áron győzelmet kell szerezned, mert bár a náci frakciók terrorizálják ezeket a vidékeket, nem ők a legsötétebb ellenség, akivel szembe kell nézned…



    Az ellenséges vonalak mögött, és azzal a feladattal, hogy megdöntsd a sötét tudomány és az okkultizmus rémálomszerű szövetségét, a kezedben tartod az emberiség sorsát. Vezesd győzelemre a szövetséges erőkből álló elit osztagodat merész taktikák és ravasz stratégiák segítségével, hogy megdöntsd a Fekete Nap kultuszát és megsemmisítsd az általuk használni kívánt mítosz titkait.

    Főbb jellemzők

    • Taktikai harc: irányítsd a szövetséges hősökből álló osztagot innovatív, körökre osztott földi csatákban.
    • Momentum rendszer: teljesíts jól a harcban azáltal, hogy öléseket gyűjtögetsz és kritikus találatokat hajthatsz végre, hogy lendületet szerezz, és a csata menetét a magad javára fordítsd.
    • Fény kontra Sötét: Használd a fény erejét, hogy felfedd és elnyomd a nyomasztó sötétségben lesben rejtőző Cthulhu ivadékát.
    • AP rendszer: minden döntés fontos, és az Action Point System rugalmasságot biztosít, hogy tetszőlegesen nagy hangsúlyt fektessen a nehéz harcra vagy a fürge mozgásra.
    • Pszichológiai rendszer: légy szemtanúja a háború túl sok borzalmának, és nézd, ahogy egységed épelméjűsége a harc közepén kezd feloldódni.
    • Építsd fel csapatodat: a karakterek egyedi készségekkel rendelkeznek, amelyeket különböző módon lehet feloldani és szintet emelni, a fegyverek pedig módosíthatók, hogy különféle előnyöket biztosítsanak. Ezzel személyre szabhatod a csapatodat, hogy jobban legyőzd a náci söpredéket.
    • Furcsa világháború: fedezze fel az Achtung Lovecraft-meets-WW2 univerzumot! Cthulhu, mint még soha, a Mythos ihletésű ellenségeivel és a John Houlihan által kézzel készített történetvezérelt kampánnyal, amely közvetlenül kapcsolódik a toll és papír szerepjáték narratívájához.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció Stratégia Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2018-10-04
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Achtung! Cthulhu Tactics termékhez

    Hasonló termékek