Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  AENO SM2 gőzfelmosó (ASM0002)

  Kategória: Gőzölős felmosók

  Cikkszám: ASM0002

  • 42 885 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  A felületek tisztítása és a baktériumok akár 99%-ának eltávolítása csak gőzzel és vízzel. A gőzmop használata gyors és szinte erőfeszítés nélküli. A készüléknek mindössze 15 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy felmelegedjen. Többféle tartozék teszi alkalmassá a legkülönbözőbb feladatok elvégzésére. Akár 24 percig is siklik a felmosóval újratöltés nélkül: a gőz elvégzi a nehéz munkát.

  Az akár 130 °C-os gőzhőmérséklet pillanatok alatt elpusztítja a baktériumokat, gombákat vagy penészgombákat.  Fontos a kényelmes tárolás: a felmosót nem kell a falhoz támasztani, csak hagyja függőleges helyzetben.

  Bármilyen tisztítási forgatókönyvhöz beállítható: nagyobb gőzmennyiség az erős szennyeződésekhez vagy alacsonyabb gőzmennyiség az érzékeny felületekhez. Csak néhány mozdulat a törlőronggyal, és tükrei és ablakai olyan tiszták lesznek, mint új korukban. Padlók, falak, mennyezetek: hatékony működés bármilyen szögben a gőznyomás csökkenése nélkü.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek