Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Age of Empires III: Definitive Edition

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 933110

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 715 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  AZ AFRICAN ROYALS DLC MOST ELÉRHETŐ


  A Játékról

  Az Age of Empires III: Definitive Edition az egyik legkedveltebb valós idejű stratégiai franchise ünneplését végleges formában, továbbfejlesztett funkciókkal és modernizált játékmenettel teszi teljessé.

  Irányíts hatalmas civilizációkat Európából és Amerikából, vagy ugorj Ázsia csatatereire a lenyűgöző 4K Ultra HD grafikával és egy teljesen felújított hangsávval.

  Most két új játékmóddal rendelkezik: Historical Battles és The Art of War Challenge Missions, beleértve az összes korábban kiadott kiegészítőt és mind a 14 civilizációt, valamint két vadonatúj civilizációt – a svédeket és az inkákat.

  Lépj online, hogy kihívj más játékosokat a frissített online többjátékos játékkal, hálózatokon átívelő játékkal, és élvezd a modern játékszolgáltatásokat, beleértve a nézői módokat és a mod támogatást.

  Egészítse ki gyűjteményét az Age of Empires Definitive Edition utazásának utolsó fejezetével.  https://privacy.microsoft.com/privacystatement
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Stratégia
  Életkor: 16 +
  Megjelenés dátuma: 2020-10-15
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek