Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Aggressive Robot Vacuum

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1479050

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Aggressive Robot Vacuum - egy felülnézetű robotporszívó szimulátor, ahol a te feladatod a legrosszabb rendetlenség egyetlen perc alatt történő eltakarítása! Gyűjtsd össze a gébeket és morzsákat, tisztítsd meg a padlót és a szőnyegeket a szennyeződésektől, és ami a legfontosabb: óvakodj a kemény és éles tárgyaktól, mert azok a robot felrobbanását okozhatják! Gyűjtse össze az érméket, hogy javítsa a tisztítási jellemzőket, és fedezze fel az egész lakást szennyeződés után, mert ez a jelentés
  az életedből!

  Egy nap vásároltak egy kis robotporszívót egy kis lakás takarításához, miközben a tulajdonos a házon kívüli munkával és egyéb napi tevékenységekkel van elfoglalva. Amikor azonban hazatér, minden este szörnyű rendetlenséget csinál az egész lakásban. Egy ilyen komoly rendetlenséget minden nap takarítva a robot elvesztette az áramköreit, és most obszcén kifejezéseket kiabál a "főnökéről" és a munkájáról. Te ugyanaz a robot vagy, és az a feladatod, hogy mielőbb kitakarítsd a lakást, különben a robot kötelessége teljesítése nélkül a Teremtőhöz megy, ez pedig digitális pokolnak ígérkezik. Segíts szegénynek, és bizonyítsd be mindenkinek, hogy ő nem csak egy robotporszívó, hanem egy szívvel-lélekkel működő gép!

  A játék előnyei:
  - Szép grafika
  - A robot szórakoztató mása
  - Teljes lokalizáció orosz és angol nyelven
  - Vásároljon fejlesztéseket
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie, Szimuláció, Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2020-12-25
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek