Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Aggressive Robot Vacuum

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1479050

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Aggressive Robot Vacuum - egy felülnézetű robotporszívó szimulátor, ahol a te feladatod a legrosszabb rendetlenség egyetlen perc alatt történő eltakarítása! Gyűjtsd össze a gébeket és morzsákat, tisztítsd meg a padlót és a szőnyegeket a szennyeződésektől, és ami a legfontosabb: óvakodj a kemény és éles tárgyaktól, mert azok a robot felrobbanását okozhatják! Gyűjtse össze az érméket, hogy javítsa a tisztítási jellemzőket, és fedezze fel az egész lakást szennyeződés után, mert ez a jelentés
    az életedből!

    Egy nap vásároltak egy kis robotporszívót egy kis lakás takarításához, miközben a tulajdonos a házon kívüli munkával és egyéb napi tevékenységekkel van elfoglalva. Amikor azonban hazatér, minden este szörnyű rendetlenséget csinál az egész lakásban. Egy ilyen komoly rendetlenséget minden nap takarítva a robot elvesztette az áramköreit, és most obszcén kifejezéseket kiabál a "főnökéről" és a munkájáról. Te ugyanaz a robot vagy, és az a feladatod, hogy mielőbb kitakarítsd a lakást, különben a robot kötelessége teljesítése nélkül a Teremtőhöz megy, ez pedig digitális pokolnak ígérkezik. Segíts szegénynek, és bizonyítsd be mindenkinek, hogy ő nem csak egy robotporszívó, hanem egy szívvel-lélekkel működő gép!

    A játék előnyei:
    - Szép grafika
    - A robot szórakoztató mása
    - Teljes lokalizáció orosz és angol nyelven
    - Vásároljon fejlesztéseket
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie, Szimuláció, Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2020-12-25
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek