Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Akasa külső M.2 NVMe SSD ház szürke (AK-ENU3M2-04)

  Kategória: HDD Dokkoló

  Cikkszám: AK-ENU3M2-04

  • 25 745 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Az Akasa az SSD-kiegészítők egyik vezető szállítója, és kiadott egy új, elegáns alumínium házat az M.2-meghajtókhoz, amely lehetővé teszi a kompatibilitást mind az SATA, mind az NVMe meghajtókkal. Ez azt jelenti, hogy már nincs szükség két külön ház megvásárlására,
  hogy illeszkedjenek akár az SATA, akár az NVMe M.2 meghajtóra, csak egy SSD-házra van szükség, amely mindkét meghajtót kielégíti.

  A ház rendelkezik az USB 3.1 2. generációs csatlakozással, és támogatja az UASP-t, vagyis az M.2-meghajtó szupergyors adatátviteli sebességének maximum 10 Gb / s sebességet nyújtja. Nincs szükség szerszámokra és kábelekre sem. Az egyszerű felhasználói felületet a beépített A és C típusú USB-csatlakozók biztosítják a ház mindkét végén, biztosítva, hogy az M.2-meghajtók új háza az Akasa legkényelmesebb háza legyen.

  A prémium alumínium kivitel klasszikus, mégis finom és mindössze 40 g súlyú, beépített SSD-vel; a tok kicsi és tartós ahhoz, hogy lépést tudjon tartani a mindennapi igényekkel. Csípje be a zsebébe, és vigye magával az összes fontos fájlt!

   

   

  MŰSZAKI ADATOK
  Alkalmazás USB 3.1 Gen 2 alumínium ház M.2 SATA SSD / M.2 PCIe NVMe SSD
  operációs rendszer: Windows 7 / 8.X / 10 - Mac OS X 10.3 és újabb
  külső interfész USB 3.1 Gen 2 Type C / USB 3.1 Gen 2 A típusú
  belső interfész M.2 SATA B + M kulcs - M.2 PCIe Gen 3 (kompatibilis az M kulccsal és az x2 B + M kulcs SSD-vel) - SATA / PCIe kompatibilitás, SATA II / III SSD - 3. generációs PCIe , Gen 2, Gen 1 x2 / x4 NVMe SSD 2280, 2260, 2242, méret SSD
  átviteli sebesség 10 Gb / s (2. USB 3.1 Gen) - 5 Gb / s (USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0) - 480 Mb / s (USB 2.0)
  protokoll USB-csatolt SCSI-protokoll (UASP) előírásoknak megfelelő
  Méretek 130 x 26,5 x 12 mm

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek