Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Aktiváló - kikeményedésgyorsító 200 ml, TOOLCRAFT TC-SKSPRT200M

  Kategória: Ragasztópisztoly kellékek

  Cikkszám: TC-SKSPRT200M

  • 4 345 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek


  Aktiváló - kikeményedésgyorsító

  ciánakrilát ragasztókhoz

  Kikeményedésgyorsító pillanatragasztókhoz (ciánakrilát ragasztókhoz). Egyszerűen hordja fel az aktiválót vékony rétegben a ragasztási illesztésre, és a lassú vagy sűrűn folyó ragasztó rögtön megköt.

  Műszaki adatok:
  Alkalmas: pillanatragasztók nem optimális környezeti feltételek esetén (pl. száraz levegő, hideg). Nagyon vastag ragasztórétegnél is javasolt · Biztonsági tudnivalók / EUH: EUH 066: Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. · Biztonsági tudnivalók / H mondatok: H 222: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol.,H 229 : A tartály nyomás alatt van: Hő hatására széthasadhat.,H 319: Súlyos szemirritációt okoz.,H 336: Álmosságot és szédülést okozhat. · Biztonsági tudnivalók / P mondatok: P337 + P313: Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni.,P 312: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.,P305+P351+P338: Szembe kerülés esetén: Néhány percig folyó vízzel óvatosan öblítse ki. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.,P 280: Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező.,P271: Csak a szabadban, vagy jól szellőztetett helyiségben alkalmazza.,P 261: Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzését.,P251: Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki illetve ne égesse el, még használat után sem.,P211: Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni.,P 210: Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/…/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás.,P102: A termék nem juthat gyerekek kezébe.,P 501: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: …,P410+412: Napfénytol védendo. Nem érheti 50 °C homérsékletet meghaladó hőbehatás. · Biztonsági tudnivalók, GHS: GHS02: Gyúlékony,GHS07: Irritáló · Tartalom: 200 ml · Típus: Aktivátor


  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek