Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Akyga 300W AK-FL-300 Tápegység

  Kategória: Tápegység

  Cikkszám: AK-FL-300

  • 65 670 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  A 300 W-os Akyga® AK-FL-300 ATX tápegységet moduláris felépítése és ventilátor nélküli felépítése jellemzi. Az állandóan rögzített kábelek hiánya azt jelenti, hogy a felhasználónak lehetősége van jobban megszervezni a kábeleket a számítógépházon belül, ami elősegíti az optimális légáramlást és megkönnyíti a rendben tartást. Ezenkívül a ventilátor hiánya miatt a tápegység teljesen csendes, ami nagy előny lehet azok számára, akik munka vagy szórakozás közben értékelik a csendet.

  A 300 W-os teljesítmény stabil és szünetmentes tápegységet biztosít, ami elegendő a legtöbb otthoni és irodai számítógép-konfigurációhoz. A tápegység többféle csatlakozótípust kínál, így számos különböző komponenssel kompatibilis. Ezek közé tartozik egy 4+4 tűs PCI-E csatlakozó, amelyet gyakran használnak olyan grafikus kártyák táplálására, amelyek további áramforrást igényelnek. Négy SATA-csatlakozó is található, amelyeket merevlemezek, SSD-k vagy más SATA-interfészen alapuló eszközök csatlakoztatására terveztek. Két Molex-csatlakozót régebbi alkatrészek, például további ventilátorok vagy optikai meghajtók tápellátására használnak. Az egység tartalmaz továbbá egy P8-as (4+4 tűs) csatlakozót a kiegészítő alaplapi tápellátáshoz és egy fő P1-es (20+4 tűs) tápcsatlakozót, amely kompatibilis a 20 és 24 tűs bemenetekkel is.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Akyga 300W AK-FL-300 Tápegység termékhez

  Hasonló termékek