Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Akyga AK-PC-08C 220V Hálózati tápkábel 10m - Fekete

  Kategória: Tápkábel

  Cikkszám: AK-PC-08C

  • 6 385 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Az Akyga® AK-PC-08C tápkábelnek két különböző vége van: egy IEC C13 csatlakozó és egy Schuko dugó. Az IEC C13-as csatlakozót elektromos berendezések, például monitorok, nyomtatók és tápegységek csatlakoztatására használhatja. A Schuko csatlakozó viszont egy Európában népszerű elektromos csatlakozószabvány.

  Ez a kábel rézből készül, ami magas minőséget és megbízhatóságot biztosít a használat során. A réz az egyik legjobb elektromos vezető, nagy vezetőképességgel és korrózióállósággal rendelkezik. Ez teszi az AK-PC-08C kábelt ideálissá minden olyan helyen, ahol fontos a magas minőség és a megbízhatóság. Ráadásul a kábel hossza 10 m, ami lehetővé teszi, hogy a készüléket az áramforrástól távolabb eső helyen is gond nélkül csatlakoztassa. Ennek eredményeképpen nem kell aggódnia amiatt, hogy a kábel túl rövid lesz, és szabadon elhelyezheti készülékét a kívánt helyen.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Akyga AK-PC-08C 220V Hálózati tápkábel 10m - Fekete termékhez

  Hasonló termékek