Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Alone in the Dark

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 259170

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 745 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A népszerű túlélő horror műfajt elindító játék minden eddiginél jobban visszatér! A játékosok irányítják Edward Carnbyt, az eredeti Alone in the Dark főszereplőjét, egy izgalmas utazáson a New York-i Central Park sötét és félelmetes újraalkotásán keresztül, ahol Carnbynek fel kell fedeznie az igazságot egy sötét összeesküvés mögött.

  A népszerű akció-tévédrámák bemutatási stílusából merítve az Alone in the Dark számos különálló epizódra lesz felosztva. Az egyes epizódokból körülbelül 30-40 perces játékidővel az Alone in the Dark felépítése olyan világba vonzza az embert, amely hevesen megragadó és félelmetes élményt nyújt. Minden alkalommal, amikor a játékos elindít egy mentett játékot, az epizód az előző epizód videós összefoglalójával kezdődik, hogy gyorsan újra elmerüljön a történetben, és ne kelljen emlékezni arra, hogy hol voltak vagy mit csináltak. Minden epizód egy körmönfont akasztóval zárul majd, ami megrendíti a játékosok idegeit, és ha a játékos kilép a játékból, a következő epizód videó előzetese fog játszani, hogy többre vágyjanak.

  Az Alone in the Dark teljes, következő generációs, akciódús élményt nyújt egy rendkívül részletes, ingyenes barangolási környezetben, amely a valós idejű fizika és a teljes környezeti interakció keverékét tartalmazza. A játék az Alone in the Dark sorozat új kezdetét jelenti.

  Jellemzők  • Akcióorientált játékmenet, amely intenzív „ülésed szélén” izgalmakat és fordulatokat tartalmaz
  • Magával ragadó, szabadon barangoló, interaktív környezetek bonyolultan a NYC Central Park alapján
  • Epizodikus felépítés: 30-40 perces epizódok állandó, magas intenzitással ragadnak meg
  • A történetet Lorenzo Carcaterra írta (a NY Times bestseller-szerzője: "Sleepers" és "Apaches")
  • Széles hatótávolságú fegyverek az ellenséges ügynökök és végül magának a gonosz forrásának elpusztításához.
  • A járművek nemcsak közlekedési eszközt kínálnak, hanem valódi játékmechanikává válnak, amelyek a rejtvények és a játék kihívásainak megoldásai részét képezik.
  • Az Eden új TWILIGHT motorja pazar részletgazdag játékvilágot hoz létre, olyan valósághű hatásokkal, mint a nedvesség, a tükröződés és a fejlett filmezés.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Akció
  Megjelenés dátuma: 2013-10-29
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Alone in the Dark termékhez

  Hasonló termékek