Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Amewi RC Helikopter Buzzard Pro XL Li-Po Akku 1500mAh/14+

    Kategória: Helikopterek, repülők

    Cikkszám: 25190

    • 79 700 Ft
      Nettó ár: 62 756 Ft
    • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
    • Külső raktáron - Várható szállítás: 4 - 4 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Amewi Buzzard Pro XL Távirányítós Helikopter

    Bemutatjuk az Amewi Buzzard Pro XL V2 távirányítós helikoptert, amely kiváló választás lehet minden repülés iránt szenvedélyesen érdeklődő személy számára. Fedezze fel a modellezés világát ezzel a fejlett technológiával rendelkező helikopterrel, amelyet különösen a stabil és sima repülési élmény érdekében fejlesztettek ki.

    Technológia és Design

    A Buzzard Pro XL kiemelkedik robusztus tervezésével és innovatív technológiájával. A helikopter tartókerete teljes egészében alumíniumból készült, ami nemcsak erős és tartós, de elegáns megjelenést is kölcsönöz neki. A nagy szilárdságú kompozit anyagból készült pengetartók, keverőkarok és láncszemek biztosítják a modell megbízhatóságát és tartósságát minden repülés során.

    Egyedi Jellemzők

    Kiemelkedő stabilitást a erős hátsó motor és a nagy légcsavar biztosítja, amely megakadályozza a modell nem kívánt elfordulását, még terhelés megváltozásakor is. Az elektronikus érzékelők és a gyroszkóp lehetővé teszik az automata magasságtartást, így a helikopter könnyedén irányítható marad akár kevés szélben is, mind beltéri, mind kültéri környezetben.

    Power System

    A Buzzard Pro XL egy 1500mAh 7,4V LiPo akkumulátorral van felszerelve, amely az átjárhatóságot és a hosszabb repülési időt garantálja. Az akkumulátor gyorsan és egyszerűen cserélhető, így kevés késedelemmel folytatható a játék.

    Távadó és Funkciók

    A távirányító ergonomikus tervezése és a számos beállítható funkció garantálja, hogy minden pilóta, kezdőtől a haladóig, megtalálja a számára megfelelő repülési módokat. Az 1-es és 2-es üzemmód közötti váltás lehetősége növeli a felhasználói élményt, miközben a kiemelkedő gyroszkóp kalibrálás biztosítja a helikopter pontos irányítását.

    Ha Ön is szeretné megtapasztalni a repülés élményét egy megbízható, magas teljesítményű modellel, az Amewi Buzzard Pro XL tökéletes választás. Élvezze a sima és stabil repülést, miközben felfedezi az RC világ izgalmas lehetőségeit!

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Részletfizetés részletei
    THM
    Részletek száma
    Szolgáltatási díj
    Teljes fizetendő

    Miért érdemes a részletfizetést választani?

    • Villámgyors igénylés
    • Az igénylési folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe
    • Azonnali bírálattal
    • Otthonról, várakozás nélkül
    • Munkáltatói igazolás nélkül
    • Nincs szükség papír alapú bankszámlakivonatra sem

    Hasonló termékek