Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Amorus Apple iPhone 15 Pro Max Edzett üveg kijelzővédő - Fekete

    Kategória: Kijelzővédő fólia

    Cikkszám: GP-144774

    • 4 265 Ft
      Nettó ár: 3 358 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Amorus Apple iPhone 15 Pro Max Edzett Üveg Kijelzővédő - Fekete

    Fedezze fel az Amorus által kifejlesztett prémium minőségű kijelzővédőt, amely kifejezetten az Apple iPhone 15 Pro Max számára lett tervezve. Új generációs védelmet nyújt okostelefonjának minden helyzetben.

    Magas szintű védelem

    Ez a kijelzővédő egy 0.3 mm vastagságú edzett üvegből készült, amely egy 9H keménységű felülettel büszkélkedhet. Ez az osztályon felüli keménység biztosítja, hogy a képernyő védve legyen a karcolásoktól és ütésektől a mindennapi használat során.

    Full Glue technológia

    A legújabb Full Glue technológia biztosítja, hogy a kijelzővédő teljes felületén tökéletesen tapadjon a telefon képernyőjéhez, így érintésérzékenységét nem befolyásolja. Ez a teljes tapadási felület garantálja, hogy a képernyővédő észrevétlen maradjon, és maximális átlátszóságot nyújtson.

    Extra karcállóság

    Az Amorus kijelzővédő fejlett 2.5D technológiával készült, amelyik még nagyobb ellenállást nyújt a mindennapi használat során keletkező kisebb karcolásokkal szemben.

    Elegáns megjelenés

    A kijelzővédő fekete szegélye tökéletesen illeszkedik az iPhone 15 Pro Max elegáns designjához, így nemcsak védelmet, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz a telefonnak.

    Biztosítsa az Amorus Apple iPhone 15 Pro Max Edzett Üveg Kijelzővédő segítségével telefonja képernyőjének maximális védelmét anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a kijelző élesége és érintésérzékenysége tekintetében.

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek