Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Animal Doctor

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1033930

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 885 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek  Valósítsa meg álmait az Animal Doctor segítségével!

  Szívesen töltenéd az életedet állatok gondozásával? Az Animal Doctor segítségével állatbarátok és házi kedvencek vesznek körül. Vigyázz kicsi és nagy lényekre, miközben gyakornokoskodsz egy állatorvosnál! Kezelje és segítse a csodálatos háziállatok, haszonállatok és munkaállatok gyógyulását.  • Egyedülálló kaland az egész család számára, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben bekapcsolódjon az 1st Person módba, miután kiválasztotta a játékbeli karakterét.
  • Izgalmas feladatok sora vár Önre, ahol sokféle állat vizsgálata, kezelése, etetése és gondozása során próbára teszik.
  • Speciális feladatok segítik készségeid fejlődését és fejlesztését; sok valósághű élményt nyújt: Vadállatok etetése, mentőkacsák és még sok más alküldetés kihívást jelent, miközben ki kell dolgozni a betegek kezelésének legjobb módjait.
  • Fedezze fel, keresse meg, majd gyűjtse össze az összetevőket, hogy segítsen gyógyszereket és természetes gyógymódokat készíteni beteg barátainak.
  • További tapasztalatok állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy a széles mezőkön való lovaglásttól kezdve a beteg állatok kezelésén át a tej és sajt szétosztásáig a rászorulóknak! Menjen még tovább, és fedezze fel az erdőt, de legyen óvatos, mert a vadon élő és szelídítetlen állatok veszélyesek lehetnek.
  • Itt egy dolgozó állatorvos életstílusa, sokféle gondozásra szoruló állattal várja Önt. Fejleszd állatismereteidet, tanulj új készségeket, és élvezd az általuk nyújtott személyes jutalmakat.

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Szimuláció Könnyed Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2021-03-25
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Animal Doctor termékhez

  Hasonló termékek