Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Animal Doctor

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1033930

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 165 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek



    Valósítsa meg álmait az Animal Doctor segítségével!

    Szívesen töltenéd az életedet állatok gondozásával? Az Animal Doctor segítségével állatbarátok és házi kedvencek vesznek körül. Vigyázz kicsi és nagy lényekre, miközben gyakornokoskodsz egy állatorvosnál! Kezelje és segítse a csodálatos háziállatok, haszonállatok és munkaállatok gyógyulását.



    • Egyedülálló kaland az egész család számára, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben bekapcsolódjon az 1st Person módba, miután kiválasztotta a játékbeli karakterét.
    • Izgalmas feladatok sora vár Önre, ahol sokféle állat vizsgálata, kezelése, etetése és gondozása során próbára teszik.
    • Speciális feladatok segítik készségeid fejlődését és fejlesztését; sok valósághű élményt nyújt: Vadállatok etetése, mentőkacsák és még sok más alküldetés kihívást jelent, miközben ki kell dolgozni a betegek kezelésének legjobb módjait.
    • Fedezze fel, keresse meg, majd gyűjtse össze az összetevőket, hogy segítsen gyógyszereket és természetes gyógymódokat készíteni beteg barátainak.
    • További tapasztalatok állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy a széles mezőkön való lovaglásttól kezdve a beteg állatok kezelésén át a tej és sajt szétosztásáig a rászorulóknak! Menjen még tovább, és fedezze fel az erdőt, de legyen óvatos, mert a vadon élő és szelídítetlen állatok veszélyesek lehetnek.
    • Itt egy dolgozó állatorvos életstílusa, sokféle gondozásra szoruló állattal várja Önt. Fejleszd állatismereteidet, tanulj új készségeket, és élvezd az általuk nyújtott személyes jutalmakat.

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Szimuláció Könnyed Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2021-03-25
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Animal Doctor termékhez

    Hasonló termékek