Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Animallica

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 638850

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 130 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Az Animallica egy kalandjáték, amely egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, ahol a Föld a mérlegen lóg, miután egy gonosz, halálos vírus rászabadult minden lényére.

  A történet:

  A Föld utolsó természetvédelmi központjának egyedüli túlélőjeként navigálnia kell a rendelkezésre álló számos biom között, hogy teljesíthesse küldetését, egy olyan létesítmény létrehozását, amely a Földön megmaradt állatok összegyűjtéséért és fenntartásáért felelős. Nagyon keveset kell kezdenie, csak az esze és néhány csekély készlete.


  Craft & Survive:

  A világban káosz uralkodik, zsákmányoló emberi fosztogatók és mutáns lények csapatai vannak mindenhol. Elkezd túlélőfelszerelést és fegyvereket készíteni, valamint menedéket, élelmet és vizet találni.


  Felfedezni a világot:

  Ha elhagyott hőlégballonnal utazik, és gyalog vagy lóháton felfedezi, változatos tájak, lehetőségek és számtalan veszély világát találja. Az afrikai szavanna füveitől a magas alpesi hegyekig, az egyiptomi sivatagokig és az ázsiai témájú kertekig a világ még mindig tele van szépséggel, de veszély mindenhol ott van.


  Mentsd meg az állatokat:

  A rászoruló állatok mindegyike beteg, és ha van esélyük a túlélésre, meg kell nyugtatni, meg kell gyógyítani és megszelídíteni őket. Meggyógyítja és elengedi őket, állatkertszerűbb környezetben vagy egy nagy parkszerű szentélyben tartja őket? A választás a tiéd, de szükségük van a segítségedre!


  Építse fel települését:

  Építene egy nagy települést az összes rendelkezésre álló kézműves állomással és nagy, jól berendezett házakkal? Van egy lapos életrajz, amely tökéletes az Ön számára. Lehet, hogy szívesebben lennél nomád, és használnád azt a néhány kézműves állomást, amely a különböző életközösségeken keresztül elérhető, miközben az állatokra összpontosítasz. Megteheted. Nincs lineáris előrehaladás, és az állatok összegyűjtésével, megalkotásával vagy gyűjtésével töltött időt Ön dönti el. Mindezeket meg kell tennie a sikerhez, de hogyan és mikor a te döntésed.


  Kereskedelmi:

  Az eladók és a kereskedők szűkösek, de értékes tárgyakat, köztük ritka állatokat biztosítanak azoknak, akik érmével rendelkeznek. Az általuk eladásra kínált tárgyak általában összegyűjthetők és elkészíthetők, de van rá ideje? Lehet, hogy hiányzik ez az egyetlen összetevő egy kötelező elemhez. Valószínűleg megvan, árért.


  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció Szimuláció
  Megjelenés dátuma: 2017-07-05
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Animallica termékhez

  Hasonló termékek