Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Animallica

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 638850

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 2 390 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Az Animallica egy kalandjáték, amely egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, ahol a Föld a mérlegen lóg, miután egy gonosz, halálos vírus rászabadult minden lényére.

    A történet:

    A Föld utolsó természetvédelmi központjának egyedüli túlélőjeként navigálnia kell a rendelkezésre álló számos biom között, hogy teljesíthesse küldetését, egy olyan létesítmény létrehozását, amely a Földön megmaradt állatok összegyűjtéséért és fenntartásáért felelős. Nagyon keveset kell kezdenie, csak az esze és néhány csekély készlete.


    Craft & Survive:

    A világban káosz uralkodik, zsákmányoló emberi fosztogatók és mutáns lények csapatai vannak mindenhol. Elkezd túlélőfelszerelést és fegyvereket készíteni, valamint menedéket, élelmet és vizet találni.


    Felfedezni a világot:

    Ha elhagyott hőlégballonnal utazik, és gyalog vagy lóháton felfedezi, változatos tájak, lehetőségek és számtalan veszély világát találja. Az afrikai szavanna füveitől a magas alpesi hegyekig, az egyiptomi sivatagokig és az ázsiai témájú kertekig a világ még mindig tele van szépséggel, de veszély mindenhol ott van.


    Mentsd meg az állatokat:

    A rászoruló állatok mindegyike beteg, és ha van esélyük a túlélésre, meg kell nyugtatni, meg kell gyógyítani és megszelídíteni őket. Meggyógyítja és elengedi őket, állatkertszerűbb környezetben vagy egy nagy parkszerű szentélyben tartja őket? A választás a tiéd, de szükségük van a segítségedre!


    Építse fel települését:

    Építene egy nagy települést az összes rendelkezésre álló kézműves állomással és nagy, jól berendezett házakkal? Van egy lapos életrajz, amely tökéletes az Ön számára. Lehet, hogy szívesebben lennél nomád, és használnád azt a néhány kézműves állomást, amely a különböző életközösségeken keresztül elérhető, miközben az állatokra összpontosítasz. Megteheted. Nincs lineáris előrehaladás, és az állatok összegyűjtésével, megalkotásával vagy gyűjtésével töltött időt Ön dönti el. Mindezeket meg kell tennie a sikerhez, de hogyan és mikor a te döntésed.


    Kereskedelmi:

    Az eladók és a kereskedők szűkösek, de értékes tárgyakat, köztük ritka állatokat biztosítanak azoknak, akik érmével rendelkeznek. Az általuk eladásra kínált tárgyak általában összegyűjthetők és elkészíthetők, de van rá ideje? Lehet, hogy hiányzik ez az egyetlen összetevő egy kötelező elemhez. Valószínűleg megvan, árért.


    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció Szimuláció
    Megjelenés dátuma: 2017-07-05
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Animallica termékhez

    Hasonló termékek